reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny. Dzisiaj przychodzę z (mam nadzieję) dobrymi wieściami. Ostatnio wam pisałam o moich problemach z ginekologami. Dzisiaj poszłam na wizytę do jeszcze innego, miałam zrobione USG i było widać pęcherzyk na lewym jajniku :) Mam jeszcze raz przyjść we wtorek, bo wtedy powinien już pęknąć

To trzymam mocno kciuki. Daj znać jak po wizycie kolejnej [emoji846]
Hej dziewczyny. Dzisiaj przychodzę z (mam nadzieję) dobrymi wieściami. Ostatnio wam pisałam o moich problemach z ginekologami. Dzisiaj poszłam na wizytę do jeszcze innego, miałam zrobione USG i było widać pęcherzyk na lewym jajniku :) Mam jeszcze raz przyjść we wtorek, bo wtedy powinien już pęknąć

Trzymam kciuki [emoji110] nic tylko się intensywnie starać [emoji16]

Tak sobie poczytałam o tej borowinie I kurczę, chyba się zaopatrzę na kolejny cykl! To naprawdę brzmi świetnie, jako wskazanie było też przewlekłe zapalenie przydatków, a mnie niestety trapiły jakiś czas temu. Jak ma pomóc, to czemu nie spróbować? 😊
Z takiego samego założenia wyszłam 🙃a że nie mam przeciwskazań to się zaopatrzyłam 😉

Z tą borowiną to może być prawda :-D We wrześniu byłam na wyjezdzie na Węgrzech na basenach termalnych z borowiną a w listopadowym cyklu zaszłam w ciążę o która się dwa lata staraliśmy 😃 Myślałam że to dzięki laparoskopii ale może borowina też się przyczyniła. Wiem ze to nie odpowiedzialne było ale ścigali mi szwy po laparo w piątek a w sobotę już byłam na tych basenach z borowiną. Była tam lista na co borowina pomaga i też było że pozytywnie wpływa na plodnosc. Szkoda ze teraz tam nie można jechać przez koronę 🙃

reklama
Do góry