kara86
Fanka BB :)
dobre pytanie, bujam się z tą myślą od samego rana, brała byś? mam Norethisterone.Bierzesz coś na wywołanie czy czekasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobre pytanie, bujam się z tą myślą od samego rana, brała byś? mam Norethisterone.Bierzesz coś na wywołanie czy czekasz?
Hej dziewczyny. Dzisiaj przychodzę z (mam nadzieję) dobrymi wieściami. Ostatnio wam pisałam o moich problemach z ginekologami. Dzisiaj poszłam na wizytę do jeszcze innego, miałam zrobione USG i było widać pęcherzyk na lewym jajniku Mam jeszcze raz przyjść we wtorek, bo wtedy powinien już pęknąć
dobre pytanie, bujam się z tą myślą od samego rana, brała byś? mam Norethisterone.
Hej dziewczyny. Dzisiaj przychodzę z (mam nadzieję) dobrymi wieściami. Ostatnio wam pisałam o moich problemach z ginekologami. Dzisiaj poszłam na wizytę do jeszcze innego, miałam zrobione USG i było widać pęcherzyk na lewym jajniku Mam jeszcze raz przyjść we wtorek, bo wtedy powinien już pęknąć
to jeden ze sztucznych progesteronów na przesunięcie miesiączki naprzykład, zaczynam mam dośćNie znam się na tym w ogóle [emoji16] wiem , ze niektóre dziewczyny dostają luteinę lub duphaston przy tak długich cyklach [emoji2368]
Z takiego samego założenia wyszłam a że nie mam przeciwskazań to się zaopatrzyłamTak sobie poczytałam o tej borowinie I kurczę, chyba się zaopatrzę na kolejny cykl! To naprawdę brzmi świetnie, jako wskazanie było też przewlekłe zapalenie przydatków, a mnie niestety trapiły jakiś czas temu. Jak ma pomóc, to czemu nie spróbować?
to jeden ze sztucznych progesteronów na przesunięcie miesiączki naprzykład, zaczynam mam dość
Tak, dopiero pierwszy cykl I ja bardzo dobrze i bardzo mocno na nią zareagowałam i nie ważne czy placebo czy prawda, ważne, że na mnie mocno działało, a jak to się okażeI oby przyniosły skutek w postaci II jak najszybciej! To pierwszy cykl stosowałaś te plastry?