reklama
E
Em82
Gość
No w końcu ten dziad wyleciał! Wspaniale[emoji3060][emoji173]Jest ok [emoji16][emoji28] krwiak już wyleciał. Jeszcze trochę krwi zostało. Ale to powinien być koniec. No i dziś wyszło 10t3d [emoji16]
Karolina_123
Fanka BB :)
Cudownie Teraz już będzie tylko lepiejJest ok krwiak już wyleciał. Jeszcze trochę krwi zostało. Ale to powinien być koniec. No i dziś wyszło 10t3d
HeraUnique
Teraz 30t spokoju nie może być inaczejJest ok krwiak już wyleciał. Jeszcze trochę krwi zostało. Ale to powinien być koniec. No i dziś wyszło 10t3d
93kora
Ufff Takich wiadomości potrzeba . Dużo zdrówka dla WasJest ok krwiak już wyleciał. Jeszcze trochę krwi zostało. Ale to powinien być koniec. No i dziś wyszło 10t3d
Julliette
Ten Twój wojownik to Tobie i Nam serwuje takie emocje od samego rana.... Teraz to już do końca ciąży musi być dobrze ❤Jest ok krwiak już wyleciał. Jeszcze trochę krwi zostało. Ale to powinien być koniec. No i dziś wyszło 10t3d
kara86
Jezu kochana jak dobrze uwierz mi że przezywalam to razem z toba az mi się ręce trzęsły jak z toba pisałam, ściskam cie mocno, silne bobo co mu tam krwiakJest ok krwiak już wyleciał. Jeszcze trochę krwi zostało. Ale to powinien być koniec. No i dziś wyszło 10t3d
Aż się wzruszyłam i płaczę jak dziecko..
Czytałam Twoja historie.. MAŁY WOJOWNIK
reklama
Julliette
No co to za mały rozbójnik Jeśli to będzie dziewczynka, to rośnie w Tobie mała wojowniczka Mulan