reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
GratulacjeKochane patrzcie.
Chwilę temu zrobiłam. 3 dni przed @
klaudiaanita
Zrób kolejny w dniu spodziewanej @Kochane patrzcie.
Chwilę temu zrobiłam. 3 dni przed @
Jak ściemnieje to będzie dobrze
Arielda
Lh i fsh bada się do 9 rano, tak mi gin kazał, tak samo proga mi kazał przez to że mają swój cykl dobowy. I jak zleca znowu to zawsze i tej samej porzeAha, no to niedziela zostaje, czyli pakiet Tarczycowy mogę a lh i fsh? One chyba były 3-5dc?
Carry88
Moderator
Aha, no to niedziela zostaje, czyli pakiet Tarczycowy mogę a lh i fsh? One chyba były 3-5dc?
Tarczyca obojętnie jaki dzień cyklu. Lh i fsh między 2 a 5, bo ostatnio robilam też
sundee23
Dziękuję bardzoGratulacje
sundee23
Jest jest coś na rzeczyPrzypomnij, który masz dc, kiedy powinna @ przyjść, bo ja jeszcze nie do końca na szyjce się poznałam, ale jeśli moja zeszła w końcu na dół, czyli jak na @ przystało, a w ciąży powinna iść wysoko to może coś jest u Ciebie na rzeczy
Test pozytywny
Dziewczyny u mnie dziś dzień spodziewanej @, które jak na razie brak. Wczoraj i dzisiaj lekko pobolewa mnie brzuch jak na @, trochę też kłuje mnie w brzuchu. Test robiłam 12dpo i był negatywny. Jeśli @ nie przyjdzie jutro rano zrobię następny. To te u mnie. A jak u Was? [emoji23][emoji23]
reklama
Mamadwojki91
Zaangażowana w BB
Kurcze mnie od 3 dni bolą jajniki i brzuch na okres. Ostatnio kichlam to myślałam, że mi jajniki wysadzi