reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Gratulacje!Kochane patrzcie.
Chwilę temu zrobiłam. 3 dni przed @
Mimi94
Cudownie [emoji3590]Kochane patrzcie.
liska_94
Dziewczyny, jak to jest z badaniem nasienia? Zalecają, żeby zrobić badanie po 3-7 dniach abstynencji, a jak się to ma do tego, że najlepiej współżyć co drugi dzień podczas starań? Na logikę, to czy nie byłoby dobrze zrobic badanie po 2 dniach abstynencji, żeby odzwierciedlić stan nasienia taki jak podczas starań? Jak to jest??
młoda1994
Od 3- 7 dni robi się badania. Wtedy robicie przerwę i po oddaniu nasienia do badania kontunuujecie starania co 2-3 dni. Jeśli boisz się że ominiesz dni płodne czy owu to umów się tak żeby było to na początku twojego cyklu lub w trakcie okresu oczywiście jeśli masz regularne cykle.Dziewczyny, jak to jest z badaniem nasienia? Zalecają, żeby zrobić badanie po 3-7 dniach abstynencji, a jak się to ma do tego, że najlepiej współżyć co drugi dzień podczas starań? Na logikę, to czy nie byłoby dobrze zrobic badanie po 2 dniach abstynencji, żeby odzwierciedlić stan nasienia taki jak podczas starań? Jak to jest??
Aksamitka28
GratulacjeKochane patrzcie.
Aksamitka28
W ogóle pokusiłam się o sprawdzenie szyjki przez Ciebie książkowa przed okresem ...także cóż...tylko czekać na kolejny okresKochane patrzcie.
Motylekkk
Hej, witam sie z wami w kolejnym cyklu starań. Już 11 za nami.
Zaczęłam przyjmować lek na zbicie prolaktyny, ponieważ pokazało sie ze jest za wysoka. Mam nadzieję że Szybko uda sie ja ogarnąć i ciąża wymarzona będzie.
Każdy na około cyk cyk i jest. A u nas problem
Zaczęłam przyjmować lek na zbicie prolaktyny, ponieważ pokazało sie ze jest za wysoka. Mam nadzieję że Szybko uda sie ja ogarnąć i ciąża wymarzona będzie.
Każdy na około cyk cyk i jest. A u nas problem
Ostatnia edycja:
liska_94
Bardziej chodziło mi o to, czy nie lepiej zrobić badania po 2 dniach, żeby zobaczyć jak wygląda nasienie, że tak powiem dwu dniowe Chodzi mi o to, że jak będzie przerwa np 5 dni do badania, a normalnie starania są co 2 dni, to czy nie lepiej zrobić badanie po 2 dniach i mieć informację jakie jest nasienie po 2 dniach, a nie po 5, skoro staramy sie co 2 dni. Nie wiem czy bardziej nie zamotałamOd 3- 7 dni robi się badania. Wtedy robicie przerwę i po oddaniu nasienia do badania kontunuujecie starania co 2-3 dni. Jeśli boisz się że ominiesz dni płodne czy owu to umów się tak żeby było to na początku twojego cyklu lub w trakcie okresu oczywiście jeśli masz regularne cykle.
reklama
młoda1994
Zrozumiałam o co chodzi. Ale każdy urolog-androloge i w klinikach mówią że od 3-7 dni abstynencji.Bardziej chodziło mi o to, czy nie lepiej zrobić badania po 2 dniach, żeby zobaczyć jak wygląda nasienie, że tak powiem dwu dniowe Chodzi mi o to, że jak będzie przerwa np 5 dni do badania, a normalnie starania są co 2 dni, to czy nie lepiej zrobić badanie po 2 dniach i mieć informację jakie jest nasienie po 2 dniach, a nie po 5, skoro staramy sie co 2 dni. Nie wiem czy bardziej nie zamotałam [emoji28]