reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Nie no wszystkich nie mam. Ale piersi zaraz po owu zaczely mnie tak lekko pobolewać, w takim znaczeniu, że jakieś takie pełniejsze są, i skutki mam wrażliwe...
A tak to więcej nic..
Jestem mega pozytywnie nastawiona, zobaczymy..
Trzymam za Ciebie mocno kciuki ✊✊ oby te objawy były ciążowymi ❤️

reklama
Jak to możliwe? 😧 Nie rozumiem... Trzy lata bez zabezpieczenia i nic? 🤔 O kurcze...
no dokładnie kochana ;). Badania mamy ok,no nic póki co cieszymy się z fantastycznego seksu (sorry) :D
Myślałam,że mogę być jak moja Mama reproduktorem (6 nas ma) ale nici nie mam Jej genów 😂 ale wcześniej nie braliśmy suplementów,były stresy,zmiany miejsc zamieszkania,(kłotnie z teściową dały mi nerwice) odkąd odcięłam się od toksycznych relacji,wszystko wróciło na swój tor-także liczę jako 2 cs i mam nadzieję na owoc tego :)

no dokładnie kochana ;). Badania mamy ok,no nic póki co cieszymy się z fantastycznego seksu (sorry) :D
Myślałam,że mogę być jak moja Mama reproduktorem (6 nas ma) ale nici nie mam Jej genów 😂 ale wcześniej nie braliśmy suplementów,były stresy,zmiany miejsc zamieszkania,(kłotnie z teściową dały mi nerwice) odkąd odcięłam się od toksycznych relacji,wszystko wróciło na swój tor-także liczę jako 2 cs i mam nadzieję na owoc tego :)
No to super, jeśli seks jest fantastyczny i oboje czerpiecie z Niego dużo przyjemności to nic tylko pozazdrościć libido 😁 dobrze ze juz u Was lepiej, najgorzej jak człowiekowi psychika siada przez stres 😔

Ja uprawiam seks od jakichś 8 lat bez zabezpieczenia (w tym może było z 2lata na antykoncepcji) i też nic [emoji2368].
Jak zmieniłam partnera zaszliśmy w ciążę po 5 msc od odstawienia anty i skończyła się niestety w 7 tygodniu.
Gdybym miała liczyć te 6 lat to bym się witała w 72 cyklu starań [emoji1787]

No ale prawda jest taka, że nigdy nie był to na tyle regularny seks żeby prawdopodobieństwo trafienia w owu było jakieś duże.
Taki cykl z nastawieniem na seks w okolicach owulacji to tak naprawdę teraz jest pierwszy. Chociaż od początku roku kochamy się bez zabezpieczenia, bez większej uwagi i nic się nie wydarzylo [emoji2368]
Jak to możliwe? [emoji47] Nie rozumiem... Trzy lata bez zabezpieczenia i nic? [emoji848] O kurcze...

Również witam Was w grudniowy mroźny poranek :-*
Ja mam zamiar testować 8.12 w dzien @ ale bóle menstruacyjne już zawitały [emoji16] więc czy coś z tego testowania wyjdzie to zobaczymy.

Że się staramy o bobo to u nas wiedzą rodzice , rodzeństwo i moja chrzestna [emoji6]
Ja też mam planowo @ na 8 grudnia ale zero objawów, u mnie za wcześnie na to [emoji39]
A jak u was dziewczyny, które cykle starań ruszyły?
U nas 5 cykl

U Nas będzie to 2 cs ale powiem Wam dziewczyny,że tych cykli jest więcej bo owulacja +\- wiedziałam kiedy jest zawsze jajniki bolą masakrycznie to jak dodam to,że przez 3 lata nic a każdy rok 12 miesięcy to wychodzi z tymi 2 cs nawet 38 cs 😅.
Wiesz chyba nie ma co się sugerować tym, że bola jajniki przy domniemanej owulacji. Ja w listopadzie miałam owulacje nawet ginekolog mi powiedziała kiedy będzie I w ogóle jej nie czułam ( teraz jestem w ciąży) A wcześniejsze starania to mnie tak jajnik napierdzielal. Naprawdę czasem wystarczy zapomnieć, że się człowiek stara i przychodzi mega miła niespodzianka w postaci pozytywnego testu

Wiesz chyba nie ma co się sugerować tym, że bola jajniki przy domniemanej owulacji. Ja w listopadzie miałam owulacje nawet ginekolog mi powiedziała kiedy będzie I w ogóle jej nie czułam ( teraz jestem w ciąży) A wcześniejsze starania to mnie tak jajnik napierdzielal. Naprawdę czasem wystarczy zapomnieć, że się człowiek stara i przychodzi mega miła niespodzianka w postaci pozytywnego testu
Ciekawe od czego to zależy, że niektóre cykle są bolesne a w innych nawet nie czujemy owulacji, ja właśnie w takim cyklu jestem, testy owu dzisiaj pozytywne ale nic mnie nie kuje, nie ciągnie nie boli, cisza i spokój 😁 ja tam się cieszę 😉

dlatego piszę domniemanej. RACJA W 100% TO CO PISZESZ !!! 👍
No to super, jeśli seks jest fantastyczny i oboje czerpiecie z Niego dużo przyjemności to nic tylko pozazdrościć libido 😁 dobrze ze juz u Was lepiej, najgorzej jak człowiekowi psychika siada przez stres 😔
Coś na ten temat wiem,neriwce takie miałam,że jak złapało w klatce piersiowej i ścisnęło to myślałam i żegnałam się w myślach ze światem ale póki co jest gitarka 😎😎

reklama
Do góry