reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Tylko, że ja już wiem, że coś jest nie tak z progesteronem prawdopodobnie. Wcześniej wydawało się, że wszystko ok jest, zrobiłam USG, cytologię i pozostało tylko działać. No ale widocznie coś tam jednak słabo jest z hormonami. Za dwa tygodnie dowiem się co na to lekarz, bo mam wizytę. Planuję iść już na nią z kompletem podstawowych badań. Kiedy zrobić prolaktynę, FSH i LH?
3-5 dc

reklama
Tylko, że ja już wiem, że coś jest nie tak z progesteronem prawdopodobnie. Wcześniej wydawało się, że wszystko ok jest, zrobiłam USG, cytologię i pozostało tylko działać. No ale widocznie coś tam jednak słabo jest z hormonami. Za dwa tygodnie dowiem się co na to lekarz, bo mam wizytę. Planuję iść już na nią z kompletem podstawowych badań. Kiedy zrobić prolaktynę, FSH i LH?
FSH i LH najlepiej na początku cyklu 3 dzień myślę że optymalnie, prolaktyna z tego co mi endo mówił obojętnie

U Nas będzie to 2 cs ale powiem Wam dziewczyny,że tych cykli jest więcej bo owulacja +\- wiedziałam kiedy jest zawsze jajniki bolą masakrycznie to jak dodam to,że przez 3 lata nic a każdy rok 12 miesięcy to wychodzi z tymi 2 cs nawet 38 cs 😅.

U Nas będzie to 2 cs ale powiem Wam dziewczyny,że tych cykli jest więcej bo owulacja +\- wiedziałam kiedy jest zawsze jajniki bolą masakrycznie to jak dodam to,że przez 3 lata nic a każdy rok 12 miesięcy to wychodzi z tymi 2 cs nawet 38 cs 😅.
Jak to możliwe? 😧 Nie rozumiem... Trzy lata bez zabezpieczenia i nic? 🤔 O kurcze...

reklama
Tak jak każda z Nas na początku 😁 ja to w pierwszym cyklu byłam przekonana że jestem w ciąży, miałam wszystkie objawy 😅
Nie no wszystkich nie mam. Ale piersi zaraz po owu zaczely mnie tak lekko pobolewać, w takim znaczeniu, że jakieś takie pełniejsze są, i skutki mam wrażliwe...
A tak to więcej nic..
Jestem mega pozytywnie nastawiona, zobaczymy..

Do góry