reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

11 dni? Stosunek 11 listopada , owulacja wg kalendarzyka i testow z kilku poprzednich miesięcy powinna być 10 listopada, możliwe że się przesunęła na Max 16. Więc raczej nie 11 dni ;) jeśli by była tego 16 i plemniki by przeżyły to zanim by doszło do implantacji podobno potrzeba 6-12 dni więc licząc 12 dni to 12+ 16 to wychodzi mniej więcej 28 listopada aczkolwiek pisałam że nie nastawiam się na ciążę tylko zastanawiam się czy możliwe żeby owulacja była tak późno . ;)

Przy długich cyklach wszystko jest możliwe [emoji2368]

reklama
Chyba na sierpniowych [emoji2957][emoji2957]

giphy.gif

😱😱😱😱 Przeciez odpisałam Ci, że moim zdaniem możesz ciążę wykluczyć i dodałam, że widzę, że taki problem z wydłużającym cyklem masz co miesiąc. A co miesiąc oznacza problem z hormonami... I to Ty mi odpisałaś w stylu "nie masz racji bo już raz tak miałam I byłam w ciąży" 🤷‍♀️
Więc nie rozumiem o co Ci teraz chodzi? Mamy Ci odpisywać na pytania czy nie mamy jeśli odp będzie nie taka jaka byś chciała?
Nie napisałam że nie masz racji tylko przytoczyłam sytuację sprzed kilku miesięcy. Pozatym w pierwszym poście napisałam również że wykluczam ciążę i moje pytanie dotyczyło czy owulacja mogła się tak przesunąć . Od poronienia kilka miesięcy temu miałam ciągle cykle 36 dniowe Więc nie mam co miesiąc takiego problemu. Zapytałam o poradę A Ty szukasz w każdej wypowiedzi u każdej osoby drugiego dna .

Nie napisałam że nie masz racji tylko przytoczyłam sytuację sprzed kilku miesięcy. Pozatym w pierwszym poście napisałam również że wykluczam ciążę i moje pytanie dotyczyło czy owulacja mogła się tak przesunąć . Od poronienia kilka miesięcy temu miałam ciągle cykle 36 dniowe Więc nie mam co miesiąc takiego problemu. Zapytałam o poradę A Ty szukasz w każdej wypowiedzi u każdej osoby drugiego dna .
Znajdź mi tą każdą osobę. Patrząc na Twoje posty poprzednie to we wrześniu cykl Ci się wydłużył , więc jak dla mnie nie pierwszy raz wydłużył Ci się cykl

Ostatnia edycja:
Przy długich cyklach wszystko jest możliwe [emoji2368]
Właśnie o to pytałam. Kiedyś nie miałam takich długich cykli więc nie wiem co jest możliwe A co nie, wiele z Was ma długie cykle więc dlatego zadaje wam pytanie. ;) Nigdy nie miałam owulacji w 28 dniu cyklu. Zawsze był to 17-22 dzień cyklu. Pozatym tylko raz miałam cykl dłuższy niż 40 dni ale wtedy była to ciąża biochemiczna. Testy ciążowe mi nie wychodziły ale badanie z krwi wskazywało na ciążę.

Właśnie o to pytałam. Kiedyś nie miałam takich długich cykli więc nie wiem co jest możliwe A co nie, wiele z Was ma długie cykle więc dlatego zadaje wam pytanie. ;) Nigdy nie miałam owulacji w 28 dniu cyklu. Zawsze był to 17-22 dzień cyklu. Pozatym tylko raz miałam cykl dłuższy niż 40 dni ale wtedy była to ciąża biochemiczna. Testy ciążowe mi nie wychodziły ale badanie z krwi wskazywało na ciążę.

Ja mam zwykle owu koło 17dc, a odkąd sprawdzam to raz mi się przesunęła na 23dc bez przyczyny [emoji2368] i z cyklu 29 dniowego zrobił się 36 dniowy [emoji2368] ciężko stwierdzić, nie wiesz kiedy owu była, ale tak, może się przesunąć.

@HeraUnique wiem, że podawałaś, ale nie znajdę podlinkuj ta borowine. To się tylko do owu stosuje czy jak?
Podobno 🤷‍♀️gdzieś czytałam, że tylko do owu. I wcale się nie dziwię bo po okładach miałam taką pracę jajników itd, że czułam jakbym owulacje miała od 7dc do 13dc🤷‍♀️ i lewy jajnik mi ruszył w tym cyklu z okładami, a już dawno go nie czułam 😉 sądzę, że po owu może powodować nie potrzebne skurcze 🤷‍♀️

"chcesz mieć córkę albo syna, przywieź żonę do Połczyna" to hasło mnie przekonało do tych plastrów 😂

reklama
Do góry