reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny 🙂 dzisiaj u mnie 12dc, od początku okresu nie udzielałam się tutaj bo nie dość, że jakoś słabo z czasem stałam, to po drugie nie chciałam się dodatkowo podkręcać 😉 w piątek pierwszy raz byłam na monitoringu, pan doktor wszystko wyglądał, posprawdzał i powiedział, że "nic tylko dzieci robić" 😂 wg niego owu wypadnie w poniedziałek, najpóźniej we wtorek. I w związku z tym chciałam Was podpytać, może któraś z Was coś w tej kwestii wie, na ile przed owu zaczynacie czuć jajnik? Do tej pory nie sprawdzałam dokładnie wszystkiego i myślałam, że jak już zaczynam go czuć to owu się zaczyna, a to chyba jednak inaczej działa 🤷‍♀️
Mnie dzisiaj mega bolą jajniki a owu mam mieć we wtorek więc bolą mnie wcześniej, wczoraj też je czułam. Myślę że pęcherzyki już mogą je podrażniać stąd te odczucia. No i ja miałam drożność robiona w tym cyklu więc może moje odczucia też są inne przez to.

reklama
I tak na marginesie. Widzę po postach, że to nie jest Twoje pierwsze spóźnienie miesiączki. Więc nie rozumiem co się tak ciskasz 🤷‍♀️ nie każda odpowiedź będzie Ci pasować, ale to nie znaczy odrazu, że trzeba się bulwersować🤷‍♀️
A czy ja się bulwersuję? Odpisałam Ci kulturalnie, że już się tak zdarzyło więc nie wiem z czego robisz problem. Napisałam z prośbą o poradę więc oczekiwałam że ktoś mi pomoże bo wiele z Was ma problemy z cyklami i być może któraś tak miała i się to wyjaśniło. Chyba od tego jest to forum żeby pytać o poradę kiedy mamy jakiś problem, czyż nie?

Do góry