coca
Fanka BB :)
Dziś 10 dpo
Ja bym jeszcze jednak poczekała [emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 10 dpo
Ja wiem Ty to Ty dam znać jak nie wytrzymam to bedziecie wiedziały na bankJa bym jeszcze jednak poczekała [emoji39]
Ja wiem Ty to Ty dam znać jak nie wytrzymam to bedziecie wiedziały na bank
Hahah, Zrobię wszystko co w mojej mocy dzięki a jak u Ciebie sytuacja?Ok [emoji16][emoji16] ale jakbyś wytrzymała choć do 12dpo to byłabym mega dumna [emoji16][emoji16][emoji16]
Hahah, Zrobię wszystko co w mojej mocy dzięki a jak u Ciebie sytuacja?
To przykro mi.. Grudzień należy do Ciebie, albo do Nas !Eee skomplikowana [emoji23] czekam na @ [emoji6]
Hej dziewczyny u mnie dziś 10 dpo nie chce panikować i się nakręcać ale dziwnie się czuję w tym cyklu.. mam nadzieję że przeczucie mnie nie zawiedzie tym razem. Ale na spokojnie czekam, w czwartek termin @..
Mnie dzisiaj mega bolą jajniki a owu mam mieć we wtorek więc bolą mnie wcześniej, wczoraj też je czułam. Myślę że pęcherzyki już mogą je podrażniać stąd te odczucia. No i ja miałam drożność robiona w tym cyklu więc może moje odczucia też są inne przez to.Hej dziewczyny dzisiaj u mnie 12dc, od początku okresu nie udzielałam się tutaj bo nie dość, że jakoś słabo z czasem stałam, to po drugie nie chciałam się dodatkowo podkręcać w piątek pierwszy raz byłam na monitoringu, pan doktor wszystko wyglądał, posprawdzał i powiedział, że "nic tylko dzieci robić" wg niego owu wypadnie w poniedziałek, najpóźniej we wtorek. I w związku z tym chciałam Was podpytać, może któraś z Was coś w tej kwestii wie, na ile przed owu zaczynacie czuć jajnik? Do tej pory nie sprawdzałam dokładnie wszystkiego i myślałam, że jak już zaczynam go czuć to owu się zaczyna, a to chyba jednak inaczej działa
A czy ja się bulwersuję? Odpisałam Ci kulturalnie, że już się tak zdarzyło więc nie wiem z czego robisz problem. Napisałam z prośbą o poradę więc oczekiwałam że ktoś mi pomoże bo wiele z Was ma problemy z cyklami i być może któraś tak miała i się to wyjaśniło. Chyba od tego jest to forum żeby pytać o poradę kiedy mamy jakiś problem, czyż nie?I tak na marginesie. Widzę po postach, że to nie jest Twoje pierwsze spóźnienie miesiączki. Więc nie rozumiem co się tak ciskasz nie każda odpowiedź będzie Ci pasować, ale to nie znaczy odrazu, że trzeba się bulwersować