reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A czy ja się bulwersuję? Odpisałam Ci kulturalnie, że już się tak zdarzyło więc nie wiem z czego robisz problem. Napisałam z prośbą o poradę więc oczekiwałam że ktoś mi pomoże bo wiele z Was ma problemy z cyklami i być może któraś tak miała i się to wyjaśniło. Chyba od tego jest to forum żeby pytać o poradę kiedy mamy jakiś problem, czyż nie?
😱😱😱😱 Przeciez odpisałam Ci, że moim zdaniem możesz ciążę wykluczyć i dodałam, że widzę, że taki problem z wydłużającym cyklem masz co miesiąc. A co miesiąc oznacza problem z hormonami... I to Ty mi odpisałaś w stylu "nie masz racji bo już raz tak miałam I byłam w ciąży" 🤷‍♀️
Więc nie rozumiem o co Ci teraz chodzi? Mamy Ci odpisywać na pytania czy nie mamy jeśli odp będzie nie taka jaka byś chciała?

Mnie dzisiaj mega bolą jajniki a owu mam mieć we wtorek więc bolą mnie wcześniej, wczoraj też je czułam. Myślę że pęcherzyki już mogą je podrażniać stąd te odczucia. No i ja miałam drożność robiona w tym cyklu więc może moje odczucia też są inne przez to.
Ja Ci mówię, że to borowina takie cuda wyczynia 😉

6 dni to możliwe do 7 mowia lekarze, ale 11 dni to one aż tyle nie żyją 😉
11 dni? Stosunek 11 listopada , owulacja wg kalendarzyka i testow z kilku poprzednich miesięcy powinna być 10 listopada, możliwe że się przesunęła na Max 16. Więc raczej nie 11 dni ;) jeśli by była tego 16 i plemniki by przeżyły to zanim by doszło do implantacji podobno potrzeba 6-12 dni więc licząc 12 dni to 12+ 16 to wychodzi mniej więcej 28 listopada aczkolwiek pisałam że nie nastawiam się na ciążę tylko zastanawiam się czy możliwe żeby owulacja była tak późno . ;)

Ja z kolei chodzę do Kowalczyk-Pękalskiej ale polecam też Mędrka, teraz byłam w Bocianie u Izabeli Nowak, super babeczka 👍 a wcześniej ordynatorem oddziału w moim mieście był Marek Busa też polecany bardzo fachowiec. 😊
Ja właśnie też byłam u kowalczyk-pekalskiej :) super ginekolog i bardzo sympatyczna. Od razu chciała inseminacje zrobić ale najpierw badania nasienia męża i u mnie tsh. Byłam u niej 7.11 i mówiła, że 10.11 peknie pęcherzyki więc kazała 9 wieczorem lub 10 rano się przytulać i jak się okazało jestem w ciąży A na 2 mam wizytę u Medrka również super ginekolog :)

reklama
Do góry