reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Akurat kilka miesięcy temu byłam w ciąży z jedynego stosunku w tym miesiącu 6 dni przed owulacją która była potwierdzona przez lekarza więc plemniki raczej nie najgorsze. niestety poronienie samoistne w 6 tygodniu. Nie uważam że tym razem było tak samo ale jednak było to możliwe.

6 dni to możliwe do 7 mowia lekarze, ale 11 dni to one aż tyle nie żyją 😉

reklama
Akurat kilka miesięcy temu byłam w ciąży z jedynego stosunku w tym miesiącu 6 dni przed owulacją która była potwierdzona przez lekarza więc plemniki raczej nie najgorsze. niestety poronienie samoistne w 6 tygodniu. Nie uważam że tym razem było tak samo ale jednak było to możliwe.
Ale ja nie piszę, że nie jest to możliwe. Przyszłaś tutaj pytać o radę to Ci odpisałam, że moim zdaniem możesz ciążę wykluczyć. Jeśli nadal jesteś pewna, że to ciąża to idź w poniedziałek na betę, to rozwieje wszystkie wątpliwości 🤷‍♀️

I tak na marginesie. Widzę po postach, że to nie jest Twoje pierwsze spóźnienie miesiączki. Więc nie rozumiem co się tak ciskasz 🤷‍♀️ nie każda odpowiedź będzie Ci pasować, ale to nie znaczy odrazu, że trzeba się bulwersować🤷‍♀️

Hej dziewczyny 🙂 dzisiaj u mnie 12dc, od początku okresu nie udzielałam się tutaj bo nie dość, że jakoś słabo z czasem stałam, to po drugie nie chciałam się dodatkowo podkręcać 😉 w piątek pierwszy raz byłam na monitoringu, pan doktor wszystko wyglądał, posprawdzał i powiedział, że "nic tylko dzieci robić" 😂 wg niego owu wypadnie w poniedziałek, najpóźniej we wtorek. I w związku z tym chciałam Was podpytać, może któraś z Was coś w tej kwestii wie, na ile przed owu zaczynacie czuć jajnik? Do tej pory nie sprawdzałam dokładnie wszystkiego i myślałam, że jak już zaczynam go czuć to owu się zaczyna, a to chyba jednak inaczej działa 🤷‍♀️

reklama
Do góry