E
Em82
Gość
My też dziś celujemy [emoji3059]Będziemy dziś [emoji3590] trafiac wieczorem.. Zobaczymy za 14 dni czy się udało..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też dziś celujemy [emoji3059]Będziemy dziś [emoji3590] trafiac wieczorem.. Zobaczymy za 14 dni czy się udało..
Nie martw się, musisz iść do endokrynologa. Na pocieszenie Ci powiem, że ja w lipcu miałam anty-TPO 361,96 norma do 5,61; anty - TG 35,82 norma do 4,11 A TSH ponad 4. Może to być po prostu zapalenie tarczycy, ale nie Hashimoto, bo przy tym schodzeniu TSH jest bardzo duże, tak mi mówiła moja doktor. Ja biorę euthyrox i tsh spadło mi do 1,1 a przeciwciał nie badałamziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?
Aż mi nie dobrze na żołądku od tego wszystkiego. Zobacz załącznik 1207481Zobacz załącznik 1207482Zobacz załącznik 1207483
to jest nas więcej. W czwartek pecherzyk 19mm dzisiaj kłuje mnie ten jajnik, myślałam ze owu będzie w poniedziałek ale skoro bolą to jednak wrócimy do domu, żeby podziałaćMy też dziś celujemy [emoji3059]
Kciuki[emoji3059][emoji1695][emoji1695]to jest nas więcej. W czwartek pecherzyk 19mm dzisiaj kłuje mnie ten jajnik, myślałam ze owu będzie w poniedziałek ale skoro bolą to jednak wrócimy do domu, żeby podziałać [emoji23][emoji6]
A miałaś jakieś objawy też związane z problemami tarczycy? W poniedziałek może zadzwonię umówić się na usg tarczycy i poszukam jakiegoś Endo.Nie martw się, musisz iść do endokrynologa. Na pocieszenie Ci powiem, że ja w lipcu miałam anty-TPO 361,96 norma do 5,61; anty - TG 35,82 norma do 4,11 A TSH ponad 4. Może to być po prostu zapalenie tarczycy, ale nie Hashimoto, bo przy tym schodzeniu TSH jest bardzo duże, tak mi mówiła moja doktor. Ja biorę euthyrox i tsh spadło mi do 1,1 a przeciwciał nie badałam
Trzymam kciuki za owocne działania. Ja byłam we wtorek gina, mówił że jest owulacja ale nie mówił co z tym oecherzykiem dokładnie, endometrium powiedział tylko że ładne więc też nie wiem ile miało. No i mówiłam że dzień wcześniej wieczorem było współżycie to mówił by działać dalej dziś wieczorem i kolejnego dnia i tak też się stało, ale nie że względu na jego zalecenia a na nasze chęci. Mówił też że mogę zrobić betę za 10 dni. I w sumie nie wiem czy robić czy poprostu czekać z testami.to jest nas więcej. W czwartek pecherzyk 19mm dzisiaj kłuje mnie ten jajnik, myślałam ze owu będzie w poniedziałek ale skoro bolą to jednak wrócimy do domu, żeby podziałać [emoji23][emoji6]
A miałaś jakieś objawy też związane z problemami tarczycy? W poniedziałek może zadzwonię umówić się na usg tarczycy i poszukam jakiegoś Endo. Trzymam kciuki za owocne działania. Ja byłam we wtorek gina, mówił że jest owulacja ale nie mówił co z tym oecherzykiem dokładnie, endometrium powiedział tylko że ładne więc też nie wiem ile miało. No i mówiłam że dzień wcześniej wieczorem było współżycie to mówił by działać dalej dziś wieczorem i kolejnego dnia i tak też się stało, ale nie że względu na jego zalecenia a na nasze chęci. Mówił też że mogę zrobić betę za 10 dni. I w sumie nie wiem czy robić czy poprostu czekać z testami.
Ja już celowalam rano, tzn on celował.My też dziś celujemy [emoji3059]
Ja jakbym miała wybór to bym czekała z testem aż się okres spóźni [emoji39]