Każdy wie swoje . Mój natomiast sam mi kazał nogi w górze trzymać, baaa nawet sam po stosunku poduszke pod tylek podkłada hahaJak to mówi moja babcia "jak nie szkodzi to na zdrowie" Trzeb pamiętać, że w procesie zapłodnienia dużą rolę odgrywa psychika więc jeśli ma komuś to pomóc to why not ja nigdy nie mam czasu na 15 min z nogami w górze w tym cyklu potrzymałam może raz z 3 minuty i myślałam, że mój M się udusi że śmiechu
reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
U mnie w pierwszym labo jak robiłam było 1,16 tsh a dzisiaj w innym robiłam i 1,600
Mój lekarz powiedział, że najlepiej jak TSH jest w granicach 1,5-2. Podobno można zajść w ciąże z wyższym, ale mogą występować krwawienia w trakcie, dlatego lepiej zadbać o to przed i się nie stresować. Akurat leki na tarczycę można brać w ciąży i nawet trzeba jak TSH skacze [emoji6]
Mecenasowa27
My zazwyczaj wspolzyjemy przed spaniem więc zazwyczaj po leżę na plecach i nogi też mam zgiete ale to wynika z tego że tak mi wygodnie. No i ja jestem z tych co po stosunku nie idę pod prysznic drugi raz, jedynie wybieram się chusteczkami lub idę siku jeszcze przed spaniem więc wtedy trochę wyleci, później też mi się zdarza że w ciągu kolejnego dnia też jeszcze coś wypłynieJa szybko się kładę na plecy i leżę około 20 min. Nogi mam tylko zgięte. Ale mnie z kolei nurtuje pytanie, też głupie, czy oby napewno wszystko ze mnie nie wypłynie..? Jak wstaje po tych 20 min to nic już ze mnie nie wypływa, czyli na chłopski rozum wszystko zdążyło wypłynąć podczas leżenia[emoji58]
coca
Ktoś coś pomoże? Czy przy progu 9 możliwa jest owulacja? Wujek google mówi że poniżej 5 znaczy, że nie było, a Wy tutaj coś o 10 pisalyscie chyba kiedyś?
Mi gin mówił, ze powyżej 10 można uznać, ze owu była. 9 jest blisko, może była [emoji6] ciąża będzie jednym potwierdzeniem owulacji tak naprawdę [emoji16]
Małasyrenka
Dzięki za odpowiedź. Dziś mam 19 DC więc może jeszcze zbadam drugi raz 22 dnia. Tak dla świętego spokojuMi gin mówił, ze powyżej 10 można uznać, ze owu była. 9 jest blisko, może była [emoji6] ciąża będzie jednym potwierdzeniem owulacji tak naprawdę [emoji16]
coca
Dzięki za odpowiedź. Dziś mam 19 DC więc może jeszcze zbadam drugi raz 22 dnia. Tak dla świętego spokoju [emoji16]
Owu miałaś 12dc?
No i ja tak samo, tylko chusteczki i nawet nie idę do toalety po wstaniu tylko staram się za jakąś godz. I właśnie po tym czasie nie ma nawet śladu na bieliźnie, żeby coś się jeszcze ulotniło ze mnie, po prostu suchoMy zazwyczaj wspolzyjemy przed spaniem więc zazwyczaj po leżę na plecach i nogi też mam zgiete ale to wynika z tego że tak mi wygodnie. No i ja jestem z tych co po stosunku nie idę pod prysznic drugi raz, jedynie wybieram się chusteczkami lub idę siku jeszcze przed spaniem więc wtedy trochę wyleci, później też mi się zdarza że w ciągu kolejnego dnia też jeszcze coś wypłynie
Małasyrenka
Tak niby by wychodziło, ale nie jestem pewna. Testy takie dziwne mi wychodziły. Ten był najmocniejszy, trzy razy jednego dnia takie same wychodziły, a dzień przed i po już jaśniejsze.Owu miałaś 12dc?
Załączniki
reklama