reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziś już lepiej się czuje. Krew
nadal jest. Ale już nie tak dużo. Leżę i walczę z mdlosciami. Ale to chyba po luteine i dhupastonie. Rozwaze tego Medrka. Bo on chyba prenatalne i 3 d robi. Na tym mi zależy.
Jestem bardzo zmęczona 😔
Kochana ile ty masz w sobie siły i dzidziuś na to wszystko, na ten cały syf że służbą zdrowia i covidem...... Trzymajcie się 😘

reklama
U mnie już pozytyw[emoji3060]
Miałam test zrobić dopiero wieczorem ale coś mnie tknelo i zrobiłam teraz [emoji4]
20201128_110149.jpeg

A u mnie 19dc i mam upławy białe, latam do toalety siku częściej niż zwykle, od 3 dni jajniki -brzuch na dole też mnie pobolewają,mam uderzenia gorąca i zawroty (zupełnie tak samo jak za pierwszym razem i zupełnie tak samo nie chciałam wierzyć że może coś byc...) więc tak się zastanawiam czy mój TŻ czasem nie wygra zakładu :-D
Albo ja sobie wkręcam coś.
A tych co sieją jakiś chaos wkoło siebie trzeba najzwyczajniej w świecie olać 🙄

A u mnie 19dc i mam upławy białe, latam do toalety siku częściej niż zwykle, od 3 dni jajniki -brzuch na dole też mnie pobolewają,mam uderzenia gorąca i zawroty (zupełnie tak samo jak za pierwszym razem i zupełnie tak samo nie chciałam wierzyć że może coś byc...) więc tak się zastanawiam czy mój TŻ czasem nie wygra zakładu :-D
A ilu dniowe masz cykle?

Nawet po łyżeczkowaniu cykle 28dniowe jak w zegarku . Na owu nie muszę robić testów bo wiem kiedy jest bo mi jajniki dają znać ☺
Ale jajniki mogą boleć przed pęknięcie, w trakcie i po pęknięciu pęcherzyka więc wydaje mi się że ciężko tylko po samym bólu stwierdzić dokładnie kiedy ma się owulację

Ja tez przy każdej ciąży mam udezenia gorąca 😊 a synem od samego początku nie wiedząc że jestem w ciąży bardzo dużo na siku do toalety biegałam, a tak na marginesie tyle lat stron o dziecko a w momencie zajscia w ciaze z moim dzieckiem cud, myślałam że mam torbiel bo tak mnie jajnik bolał i dodatkowo że zapalenie pęcherza mam 😂 gin na wycie tez mnie nie pocieszył 5t 6dni brak zarodka i tętna, a wszystko się obróciło o 180 stopni

I 19dc latasz częściej siku, mówisz 🤔🤔 jednak to za wcześnie na taki objaw 😊

reklama
Dziekuje bo w zasadzie wszędzie gdzie nie czytam to pisza, ze wynik między 1-3 jest właściwy dla wieku rozrodczego.
To w zasadzie nie wiem czemu te poronienia... może faktycznie genetyka
Ja mam ten sam problem, Mi lekarka mówiła, że dla mojego wieku i starań fajnie byłoby jakby wyszło między 1-2, a mam 0,286 (minimum dla wieku u mnie 0,059), więc niby norma ale w sumie kiepsko. W styczniu dopiero wizyta mam jeszcze do zrobienia parę badań i wypada mi termin na przyszły tydzień

Do góry