reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Właśnie chyba do niego. Jak leżałam na covidowym to dziewczyna z sali mi podpowiedziala tylko zapomniałam nazwiska 🙈
@naomi89 gratuluje.
@HeraUnique no już wysiadam psychicznie. Jadacdo szpitala miałam wrażenie że już wszystko wyleciało. A fasolka nadal na miejscu. ❤️
Co do czarnej mamby, nie odpowiadałam j bo czasami nie wiedziałam co. j. Ale ja mam wrażenie że to nie jest prawdziwa osoba. A jeśli tak, to albo chora albo bardzo nieodpowiedzialna.
Mały wojownik 🙃 niech już skończy dokazywac i da Ci odpocząć ❤️❤️

reklama
@Silence85 Ty to masz przeboje 😱😱 ja już dawno bym chyba nie wytrzymała 🙈 masakra... A jak się dziś czujesz? Dobrze, że z maluchem wszystko ok!
Jeśli chodzi o lekarzy, to tanio do USG sporo osób poleca Czajkowskiego, ale mam trochę mieszane uczucia. Mędrek. A jeśli chodzi o ginekologów (którzy USG też mają) to np Pieleszek, Uzar, Ślazyk... Tych kojarzę polecanych z grup. 🤔 Ale to tyle co mi przemknęło, bo za bardzo się nie wczytuję, bo ja chodzę od kiedy mieszkam w Szczecinie do Pieleszka i jestem z niego bardzo zadowolona, nie planuję zmieniać. Przyjmuje w gabinecie razem z położną, nigdy nie zignorował niczego, o czym mówiłam. Bardzo mili oboje. Nawet jak mnie rok nie było, to od drzwi mnie rozpoznali, pytają zawsze jak tam córka itd. Atmosfera miła, nie krępująca. W ciąży zlecał wszystko, co trzeba, czułam się super zaopiekowana. Więc nie szukam nikogo innego po prostu. 🤷🏼‍♀️

Cześć dziewczyny 😊 Czy peak już blisko? Dzisiaj dopiero 10dc
IMG_20201128_095759.jpg

Od wczoraj zero odzewu po tym poście, więc chyba faktycznie chce tylko wywołać burze i szuka zainteresowania oraz bycie w centrum uwagi..
Pewnie tak[emoji2358]
Przede wszystkim nie zwracać na nią uwagi. Jak widać tego chce, a nie ma co psuć wątku. Wystarczy nie dać się wciągnąć w te gierki 🤷‍♀️ niech ten wątek będzie staraczkowy, bez dziwnych postów, a jak się pojawią przykryć postami staraczek 😉

reklama
@Silence85 Ty to masz przeboje 😱😱 ja już dawno bym chyba nie wytrzymała 🙈 masakra... A jak się dziś czujesz? Dobrze, że z maluchem wszystko ok!
Jeśli chodzi o lekarzy, to tanio do USG sporo osób poleca Czajkowskiego, ale mam trochę mieszane uczucia. Mędrek. A jeśli chodzi o ginekologów (którzy USG też mają) to np Pieleszek, Uzar, Ślazyk... Tych kojarzę polecanych z grup. 🤔 Ale to tyle co mi przemknęło, bo za bardzo się nie wczytuję, bo ja chodzę od kiedy mieszkam w Szczecinie do Pieleszka i jestem z niego bardzo zadowolona, nie planuję zmieniać. Przyjmuje w gabinecie razem z położną, nigdy nie zignorował niczego, o czym mówiłam. Bardzo mili oboje. Nawet jak mnie rok nie było, to od drzwi mnie rozpoznali, pytają zawsze jak tam córka itd. Atmosfera miła, nie krępująca. W ciąży zlecał wszystko, co trzeba, czułam się super zaopiekowana. Więc nie szukam nikogo innego po prostu. 🤷🏼‍♀️
Dziś już lepiej się czuje. Krew
nadal jest. Ale już nie tak dużo. Leżę i walczę z mdlosciami. Ale to chyba po luteine i dhupastonie. Rozwaze tego Medrka. Bo on chyba prenatalne i 3 d robi. Na tym mi zależy.
Jestem bardzo zmęczona 😔

Do góry