reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Właśnie chyba do niego. Jak leżałam na covidowym to dziewczyna z sali mi podpowiedziala tylko zapomniałam nazwiska 🙈
@naomi89 gratuluje.
@HeraUnique no już wysiadam psychicznie. Jadacdo szpitala miałam wrażenie że już wszystko wyleciało. A fasolka nadal na miejscu. ❤️
Co do czarnej mamby, nie odpowiadałam j bo czasami nie wiedziałam co. j. Ale ja mam wrażenie że to nie jest prawdziwa osoba. A jeśli tak, to albo chora albo bardzo nieodpowiedzialna.
Mały wojownik 🙃 niech już skończy dokazywac i da Ci odpocząć ❤️❤️

reklama
@Silence85 Ty to masz przeboje 😱😱 ja już dawno bym chyba nie wytrzymała 🙈 masakra... A jak się dziś czujesz? Dobrze, że z maluchem wszystko ok!
Jeśli chodzi o lekarzy, to tanio do USG sporo osób poleca Czajkowskiego, ale mam trochę mieszane uczucia. Mędrek. A jeśli chodzi o ginekologów (którzy USG też mają) to np Pieleszek, Uzar, Ślazyk... Tych kojarzę polecanych z grup. 🤔 Ale to tyle co mi przemknęło, bo za bardzo się nie wczytuję, bo ja chodzę od kiedy mieszkam w Szczecinie do Pieleszka i jestem z niego bardzo zadowolona, nie planuję zmieniać. Przyjmuje w gabinecie razem z położną, nigdy nie zignorował niczego, o czym mówiłam. Bardzo mili oboje. Nawet jak mnie rok nie było, to od drzwi mnie rozpoznali, pytają zawsze jak tam córka itd. Atmosfera miła, nie krępująca. W ciąży zlecał wszystko, co trzeba, czułam się super zaopiekowana. Więc nie szukam nikogo innego po prostu. 🤷🏼‍♀️

Cześć dziewczyny 😊 Czy peak już blisko? Dzisiaj dopiero 10dc
IMG_20201128_095759.jpg

Od wczoraj zero odzewu po tym poście, więc chyba faktycznie chce tylko wywołać burze i szuka zainteresowania oraz bycie w centrum uwagi..
Pewnie tak[emoji2358]
Przede wszystkim nie zwracać na nią uwagi. Jak widać tego chce, a nie ma co psuć wątku. Wystarczy nie dać się wciągnąć w te gierki 🤷‍♀️ niech ten wątek będzie staraczkowy, bez dziwnych postów, a jak się pojawią przykryć postami staraczek 😉

reklama
@Silence85 Ty to masz przeboje 😱😱 ja już dawno bym chyba nie wytrzymała 🙈 masakra... A jak się dziś czujesz? Dobrze, że z maluchem wszystko ok!
Jeśli chodzi o lekarzy, to tanio do USG sporo osób poleca Czajkowskiego, ale mam trochę mieszane uczucia. Mędrek. A jeśli chodzi o ginekologów (którzy USG też mają) to np Pieleszek, Uzar, Ślazyk... Tych kojarzę polecanych z grup. 🤔 Ale to tyle co mi przemknęło, bo za bardzo się nie wczytuję, bo ja chodzę od kiedy mieszkam w Szczecinie do Pieleszka i jestem z niego bardzo zadowolona, nie planuję zmieniać. Przyjmuje w gabinecie razem z położną, nigdy nie zignorował niczego, o czym mówiłam. Bardzo mili oboje. Nawet jak mnie rok nie było, to od drzwi mnie rozpoznali, pytają zawsze jak tam córka itd. Atmosfera miła, nie krępująca. W ciąży zlecał wszystko, co trzeba, czułam się super zaopiekowana. Więc nie szukam nikogo innego po prostu. 🤷🏼‍♀️
Dziś już lepiej się czuje. Krew
nadal jest. Ale już nie tak dużo. Leżę i walczę z mdlosciami. Ale to chyba po luteine i dhupastonie. Rozwaze tego Medrka. Bo on chyba prenatalne i 3 d robi. Na tym mi zależy.
Jestem bardzo zmęczona 😔

Do góry