reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny, niektóre mnie kojarzą z wątku listopadowego i obecnie grudniowego..
Testować mam zamiar 12 grudnia. Obecnie mam według testów owu, więc wczoraj dzialalismy i pewnie coś wieczorem podziałamy.
To nasz 1 CS. Mamy 1 córkę, 2 ciąże straciłam w 8 tygodniu, przyczyny nie znam, serduszko przestało bić..
Chętnie tu do Was dołączę i będę na dwóch wątkach.. [emoji3590]

Witaj [emoji112][emoji3526]

reklama
Ej dziewczyny a może z mamba jest tak,że nie ma nikogo,mąż dziwak,sama na sobie może polegać? Bo z psychologicznego punktu widzenia to co Ona wypisuje tym próbuje zwrócić na siebie uwagę-czyli ściągnąć pomoc od obcych bo wśród swoich nie ma wsparcia ? 🤷‍♀️ oczywiście jej nie bronię tylko szukam przyczyny po co Ona to robi a z psychologicznego punktu tak to wygląda ;)

Ej dziewczyny a może z mamba jest tak,że nie ma nikogo,mąż dziwak,sama na sobie może polegać? Bo z psychologicznego punktu widzenia to co Ona wypisuje tym próbuje zwrócić na siebie uwagę-czyli ściągnąć pomoc od obcych bo wśród swoich nie ma wsparcia ? 🤷‍♀️ oczywiście jej nie bronię tylko szukam przyczyny po co Ona to robi a z psychologicznego punktu tak to wygląda ;)
Pewnie tak. Nie znamy historii wszystkich tutaj dziewczyn. Każda z nas ma jakiś bagaż itp. Dlatego należy zostawić bo nie mamy jak pomóc 🤷‍♀️

@CzarnaMamba21 odniesiesz się jakoś do tego? Z tego co widzę na Grudniowych Kreskach masz testować 1 grudnia, staraliście się z partnerem teraz? Myślisz, że to rozsądne myśleć o drugim dziecku skoro z jednym Wam jest ciężko?
Poczekajmy do tego 1.12. 😉 Zobaczymy co nowego będzie.
A tak swoją drogą nie zmienia lekarza ktory nie zwraca uwagi że ona ma podwyzszona betę cały czas. O ile faktycznie ma. 🤷‍♀️

reklama
Dziś już lepiej się czuje. Krew
nadal jest. Ale już nie tak dużo. Leżę i walczę z mdlosciami. Ale to chyba po luteine i dhupastonie. Rozwaze tego Medrka. Bo on chyba prenatalne i 3 d robi. Na tym mi zależy.
Jestem bardzo zmęczona 😔
Też robiłam u Mędrka połówkowe i późniejsze USG, bardzo dobry fachowiec. 👍

Do góry