reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziś już lepiej się czuje. Krew
nadal jest. Ale już nie tak dużo. Leżę i walczę z mdlosciami. Ale to chyba po luteine i dhupastonie. Rozwaze tego Medrka. Bo on chyba prenatalne i 3 d robi. Na tym mi zależy.
Jestem bardzo zmęczona 😔
Kochana ile ty masz w sobie siły i dzidziuś na to wszystko, na ten cały syf że służbą zdrowia i covidem...... Trzymajcie się 😘

reklama
U mnie już pozytyw[emoji3060]
Miałam test zrobić dopiero wieczorem ale coś mnie tknelo i zrobiłam teraz [emoji4]
20201128_110149.jpeg

A u mnie 19dc i mam upławy białe, latam do toalety siku częściej niż zwykle, od 3 dni jajniki -brzuch na dole też mnie pobolewają,mam uderzenia gorąca i zawroty (zupełnie tak samo jak za pierwszym razem i zupełnie tak samo nie chciałam wierzyć że może coś byc...) więc tak się zastanawiam czy mój TŻ czasem nie wygra zakładu :-D
Albo ja sobie wkręcam coś.
A tych co sieją jakiś chaos wkoło siebie trzeba najzwyczajniej w świecie olać 🙄

A u mnie 19dc i mam upławy białe, latam do toalety siku częściej niż zwykle, od 3 dni jajniki -brzuch na dole też mnie pobolewają,mam uderzenia gorąca i zawroty (zupełnie tak samo jak za pierwszym razem i zupełnie tak samo nie chciałam wierzyć że może coś byc...) więc tak się zastanawiam czy mój TŻ czasem nie wygra zakładu :-D
A ilu dniowe masz cykle?

Nawet po łyżeczkowaniu cykle 28dniowe jak w zegarku . Na owu nie muszę robić testów bo wiem kiedy jest bo mi jajniki dają znać ☺
Ale jajniki mogą boleć przed pęknięcie, w trakcie i po pęknięciu pęcherzyka więc wydaje mi się że ciężko tylko po samym bólu stwierdzić dokładnie kiedy ma się owulację

Ja tez przy każdej ciąży mam udezenia gorąca 😊 a synem od samego początku nie wiedząc że jestem w ciąży bardzo dużo na siku do toalety biegałam, a tak na marginesie tyle lat stron o dziecko a w momencie zajscia w ciaze z moim dzieckiem cud, myślałam że mam torbiel bo tak mnie jajnik bolał i dodatkowo że zapalenie pęcherza mam 😂 gin na wycie tez mnie nie pocieszył 5t 6dni brak zarodka i tętna, a wszystko się obróciło o 180 stopni

I 19dc latasz częściej siku, mówisz 🤔🤔 jednak to za wcześnie na taki objaw 😊

reklama
Dziekuje bo w zasadzie wszędzie gdzie nie czytam to pisza, ze wynik między 1-3 jest właściwy dla wieku rozrodczego.
To w zasadzie nie wiem czemu te poronienia... może faktycznie genetyka
Ja mam ten sam problem, Mi lekarka mówiła, że dla mojego wieku i starań fajnie byłoby jakby wyszło między 1-2, a mam 0,286 (minimum dla wieku u mnie 0,059), więc niby norma ale w sumie kiepsko. W styczniu dopiero wizyta mam jeszcze do zrobienia parę badań i wypada mi termin na przyszły tydzień

Do góry