coca
Fanka BB :)
Spokojnie nie traktuje, każda opinia jest dla mnie ważna, ale to też nie jest tak że bardzo naciskam i wpycham w Niego te tabletki, tylko on często o nich zapomina i muszę mu przypominać [emoji849] i sama wtedy czuję że truję mu dupe, no ale gdyby nie ja to by brał jedną tabletkę na tydzień [emoji2356]
Ja swoje leki i suple raz w tygodniu ładuje do pudełeczek na cały tydzień i mój tez sobie jedno moje pudełeczko zapożyczył i w niedziele rano już leży na stole i czeka aż uzupełnię [emoji23] ale mój to ma zapędy na lekomana chyba i lubi łykać różne rzeczy, albo pic ziółka, albo jakieś zdrowe nasze wyciskane soczki pic. Łatwy w użytku on jest [emoji2368] ale Twój jest inny. Widać nie czuje potrzeby suplementacji, a może go przerasta po prostu chwilowo ilość tych wszystkich wytycznych i ważnych rzeczy, suplementuje bo ma słabe wyniki nasienia czy profilaktycznie? Wydaje mi się ze jesteście blisko jakiegoś punktu krytycznego i dla dobra sprawy chyba lepiej mu odpuścić na razie, sobie tez trochę, bo się wypalicie staraniami zanim zajdziesz w ciąże. Za kilka dni, tydzień, czy ile mu będzie potrzeba wrócicie do tematu na spokojnie, bez spiny, bez „musisz” i sobie na luzie obgadacie strategie na najbliższy czas [emoji6]