reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A u mnie wiesiołek nie zadziałał tak spektakularnie i pisze to tylko po to, aby nowe dziewczyny planujące zażywać wiedziały, ze nie u wszystkich się sprawdza, choć uważam ze u większości jak najbardziej [emoji106][emoji39]
U mnie też bez szału po wiesiolku, a śluz raczej wodnisty tylko widziałam na wkladce, tzn przezroczysta plamę mokra więc potraktowałam to jako wodnisty śluz.
Zobaczymy jak u mnie będzie. Mam długie cykle, średnio co 35 dni. W poprzednim cyklu wydłużył się do 40 a owu z testów wyszła w 26dc. Więc póki co do owu mi jeszcze trochę daleko, chyba, ze mój organizm znowu splata figla
Ooo matko, to masz strasznie długie te cykle i mega długo musisz ma wszystko czekać. Nie zazdroszczę ani trochę.

U mnie też bez szału po wiesiolku, a śluz raczej wodnisty tylko widziałam na wkladce, tzn przezroczysta plamę mokra więc potraktowałam to jako wodnisty śluz. Ooo matko, to masz strasznie długie te cykle i mega długo musisz ma wszystko czekać. Nie zazdroszczę ani trochę.
chyba każda z nas, która ma długie cykle ( powyżej 30dni) zawsze się z tego cieszyła. Są nawet miesiące bez miesiączki co jakiś czas 😉, ale gdy przychodzi pora na starania o dziecko to jest takie przekleństwo. Wy tu testujecie, a my nadal w tym samym cyklu 😂🙈

No dokładnie! Ja mam 33-34 dni a ten ostatni był 37! Idzie oszaleć. Dziś 6 dc i dopiero się @ kończy... Niektóre dziewczyny 6 dnia już nie pamiętają, że w ogóle miały @, a ja dopiero od jutra mogę chłopa dorwać[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
chyba każda z nas, która ma długie cykle ( powyżej 30dni) zawsze się z tego cieszyła. Są nawet miesiące bez miesiączki co jakiś czas [emoji6], ale gdy przychodzi pora na starania o dziecko to jest takie przekleństwo. Wy tu testujecie, a my nadal w tym samym cyklu [emoji23][emoji85]

No dokładnie! Ja mam 33-34 dni a ten ostatni był 37! Idzie oszaleć. Dziś 6 dc i dopiero się @ kończy... Niektóre dziewczyny 6 dnia już nie pamiętają, że w ogóle miały @, a ja dopiero od jutra mogę chłopa dorwać[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
ja tez mam takie cykle długo czekam na owu około 3 tyg cykle zazwyczaj 34 ale są też 44

reklama
No właśnie się wybieram do gina - to będzie 15dc, zapytam o ten śluz. Jak nie wyjdzie w tym miesiącu to zacznę ten wiesiołek, a teraz w drugiej fazie po owulce wejdę na ananasa, bo tez widziałam spektakularne II na tym forum po ananasie ☺
Ja jadłam przez ostatnie dwa cykle i nic.. a teraz to już przechodzę obok w sklepie i nawet nie patrzę, bo mi się przejadł 🙈 ale spróbować nie zaszkodzi :)

Do góry