reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No mi właśnie wszystkie apki z temperatury ustawiły się na bodajże 17/18dc a Femometer został przy jakiejs prognozie na kilka dni przed. Nie wiem czemu, nie wnikam, dam mu trochę czasu [emoji16] napewno nie miałam owu w dacie z Femometer bo byłam na monitoringu w 16dc wiec wiem, ze się pomylił [emoji39]

Mi na bóle miesiączkowe mało co pomaga niestety, ale jak jestem w domu i mogę leżeć i nic nie robić to termofor pomaga bardziej niż wszystkie tabsy. No tylko musze leżeć, bo jak go odkładam to zaczyna się armagedon [emoji2356][emoji23]
Zainteresowałaś mnie ostatnio FF i postanowiłam wrzucić moje dane i ta apka też wstawiła owu na 15 dc, więc chyba tym razem femometer sie zwyczajnie u mnie myli

reklama
Zainteresowałaś mnie ostatnio FF i postanowiłam wrzucić moje dane i ta apka też wstawiła owu na 15 dc, więc chyba tym razem femometer sie zwyczajnie u mnie myli

FF w ustawieniach masz metody wg których on działa. Ja zmieniłam na taka, jakiej wszędzie indziej uzywam czyli FAM. Sprawdź [emoji6]

Edit: dobra doczytałam w końcu porządnie [emoji23] złe Cię zrozumiałam. Ale i tak polecam obejrzeć te ustawienia choćby nawet z ciekawości i poczytać czym się różnią te metody [emoji39] ja nie znałam wiec coś tam się dowiedziałam.

Mój to sam mnie przesuwa i poduszkę pod tyłek przynosi :D

Mi ostatnio femometer przesunął owu na 13 dc według temperatury... a według testów owu była 15 dc

Ja od dłuższego czasu staram się w ogóle nie brać żadnych leków przeciwbólowych

Mi do tej pory wszystkie pokazywały tak samo +/- jeden dzień, a tutaj 5dni różnicy właśnie, ale najpierw pokazywał tak samo jak inne, dopiero kilka dni po tym drugim skoku temp. zmienił, mimo, że żadnych innych objawów owu wtedy nie było, a wcześniej owszem [emoji848] dziwne to... Zobaczymy jak w tym miesiącu będzie, bo odkąd zabrali te skróty bezpośrednio ze strony głównej do interesujących mnie funkcji to jest niewygodne i chciałam odinstalować, a teraz to nie wiem co z tą apką zrobić [emoji1745]

Hmm ja nie widzę żadnych zmian, poza tym, że czas minał i już nie mam dostępu do płatnych funkcji. Używasz ios czy android?

Ja właśnie odbyłam tele poradę. Od piątku mam lekki bol gardla i temperaturę 37.2 i dostałam skierowanie na badanie covid. Aż po prostu nie wierze bo czuje się bardzo dobrze . Dodatkowo lekarz nie przepisal mi żadnych leków, bo skoro mogę być w ewentualnej ciąży mam brać paracetamol witaminę d i c . Nie sądziłam ze rozdają te testy na covid ot tak . 🙄😱

Są nawet tampony borowinowe 😱 daj znać jak Ci po tych okładach 😁
Tampony borowinowe robią tylko w tych uzdrowiskach. Czytałam o nich i sama bym się nie odważyła zrobić 🤣
W tym cyklu zaczęłam okłady robić od 6dc chyba🤔 I od samego początku czuje wzmożoną pracę tam na dole. Ra zlewy raz prawy jajnik i cała reszta. A owulacje mam teraz z lewego Jajnika, czego nie miałam od nie pamiętam kiedy 😅 więc jeśli chodzi o działanie, to na mnie jakoś podziałała, ale jak to się okaże po 6 grudnia 😁

Hmm ja nie widzę żadnych zmian, poza tym, że czas minał i już nie mam dostępu do płatnych funkcji. Używasz ios czy android?
Android. A masz aktualizacje automatyczne włączone? U mnie teraz to wygląda tak jak na zdjęciu, a wcześniej mogłam ustawić te funkcje, które chce na wierzchu, ja miałam temp, testy owu, śluz i szyjkę, a teraz albo nie umiem, albo to zabrali, mimo, że dalej można wybrać jakie się chce w tym szybkim dostępie...
Screenshot_20201124-142413_Femometer.jpeg
Screenshot_20201124-142540_Femometer.jpeg

Ja iOS. Wydaje mi się ze ustawienie metody nie jest funkcja premium [emoji848]

Edit: o przepraszam, Twoja odpowiedz chyba nie była skierowana do mnie [emoji6]

reklama
Android. A masz aktualizacje automatyczne włączone? U mnie teraz to wygląda tak jak na zdjęciu, a wcześniej mogłam ustawić te funkcje, które chce na wierzchu, ja miałam temp, testy owu, śluz i szyjkę, a teraz albo nie umiem, albo to zabrali, mimo, że dalej można wybrać jakie się chce w tym szybkim dostępie... Zobacz załącznik 1205752Zobacz załącznik 1205754

Na iOS wszystko dalej na wierzchu [emoji16]

Do góry