reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Witam się w końcu w 1dc [emoji846] wczoraj już schizowałam nieźle, bo miałam plamienia i ból jajnika, a nie jak zawsze przed @ podbrzusza.... Ale dzisiaj już obudziły mnie normalne mocne bóle miesiączkowe, więc mogę normalnie zacząć nowy cykl starań... Korzystam z 4 apek (sprawdzam, która będzie mi najbardziej pasować po prostu, a nie, że mam zamiar tak ciągnąć [emoji16]) i o dziwo tylko femometer przestawił mi owu na drugi skok temperatury (mimo, że przed pierwszym był śluz płodny i szyjka wysoko, miękka i otwarta) i z tą termin się zgadza, a to właśnie femometer chciałam wyrzucić jako pierwszą, bo nie pasuje mi ostatnia aktualizacja [emoji23]
Więc teraz 16-21 dni czekania do owu, ale wszystko jedno kiedy będzie i tak zatestuję w Wigilię... Bardzo chciałabym odczarować te święta, których od 9lat nienawidzę, a to byłby idealny sposób...

Nogi do góry [emoji23][emoji23][emoji23]
Może coś w tym jest, bo u mnie 3 razy to zadziałało [emoji23][emoji23][emoji23]
No właśnie [emoji28] tylko my z mężem lubimy sobie urozmaicać i nie zawsze jest w łóżku na leżąco bo czasem bywa i na stojąco[emoji48] wtedy jeszcze nawet mąż nie zdąży wyjść a już wszystko wypływa [emoji2370][emoji85] sorka za szczegóły [emoji13] i się właśnie tak zastanawiam czy w takiej sytuacji plemniki się zdążą gdzieś "zaczepic" [emoji57][emoji16]
Ale w sumie gdyby nie zdążyły to antykoncepcja byłaby niepotrzebna bo wszyscy by to na stojąco robili [emoji23]

Albo wieśniackie tekaty typu: nie wiesz jak to sie robi? Ja ci pokaże! Dobrze, że nie obracam się w takim środowisku..
Ostatnio wypaliłam tekstem na zaczepki szefa, żebyś ty się mogła już postarać bo znowu kolejna jesień i tak kuźwa co chwilę jak mu strzeli, (nie wiedział o ciąży), i mu wypaliłam, że gdybym w trakcie przeziębienia mogła wypocząć, wyleczyć się a nie ciągle tylko praca to dziś mogłabym się cieszyć z ciąży a nie przeżywać stratę. I ma być przygotowany na to że jeśli cokolwiek się stanie w przyszłości to ma mieć świadomość że idę na zla zaraz po 2 kreskach , nie będę ryzykować czy to przeziębienie mnie załatwiło czy coś innego. Do dziś mija mnie łukiem, i nie patrzy w oczy.

Witam się w końcu w 1dc [emoji846] wczoraj już schizowałam nieźle, bo miałam plamienia i ból jajnika, a nie jak zawsze przed @ podbrzusza.... Ale dzisiaj już obudziły mnie normalne mocne bóle miesiączkowe, więc mogę normalnie zacząć nowy cykl starań... Korzystam z 4 apek (sprawdzam, która będzie mi najbardziej pasować po prostu, a nie, że mam zamiar tak ciągnąć [emoji16]) i o dziwo tylko femometer przestawił mi owu na drugi skok temperatury (mimo, że przed pierwszym był śluz płodny i szyjka wysoko, miękka i otwarta) i z tą termin się zgadza, a to właśnie femometer chciałam wyrzucić jako pierwszą, bo nie pasuje mi ostatnia aktualizacja [emoji23]
Więc teraz 16-21 dni czekania do owu, ale wszystko jedno kiedy będzie i tak zatestuję w Wigilię... Bardzo chciałabym odczarować te święta, których od 9lat nienawidzę, a to byłby idealny sposób...

A mi skubany jako jedyny nie dostosował owulki [emoji2356] ale jeszcze go potestuje. Trzymam kciuki za nowy cykl [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry