Mój się zablokowal na samym początku, jak podjęliśmy decyzję o tym, że się staramy. Sam już od dłuższego czasu chciał dziecka, ale jako przyszlo co do czego, to psychika zupełnie go zblokowała. Porozmawialam z nim na spokojnie, że nie możemy o tym myśleć w trakcie, mamy się sobą cieszyć, a nie myśleć tylko o tym czy dziś się uda. PomogłoDziękuję, tak właśnie zrobie ani jednego słowa nie powiem o staraniach, testach, suplementach i dziecku dam mu luz i mam nadzieję, że pomoże
reklama
coca
Fanka BB :)
Niech mi któraś tylko odpowie. Zrobiłam 2 test facelle słupkowy z rossmanna(wczoraj kupiłam zestaw )
. Otóż jak szło czerwone pole kreska zatrzymała się w polu testowym dosłownie na 10 sekund i zniknęła. Została tylko kontrolna ;/
Ale na co odpowiedzieć?
93kora
Aaa przepraszam niedoprecyzowałam pytania . Chodzi mi o to czy te testy facelle mogą być wadliwe ? a 2 pytanie czy ktoś miał podobnieAle na co odpowiedzieć?
blanny
Nadrabiam wstecz i odpisuję na bieżąco. Mój ma tak samo! Jak mu mówię, że mam zaraz dni płodne, on czuje taką presję, że ma problemy z erekcją czasem nawet, z dojściem... I czasem robię tak, że 4 dni przed owu, mówię mu, że już jestem po i koniec starań na ten miesiąc (mimo, że owu tak naprawdę przede mną!) i z niego schodzi ciśnienie, nagle jest jak młody bóg i może nawet dwa razy dziennie i sam mnie atakuje. Panowie nie lubią presji!No wiesz ale mężczyzni o wielu rzeczach nam nie powiedzą. My mieliśmy taki okres, że mój partner w ogóle nie mógł dojść. Nie ważne czy kochaliśmy się 10 razy dziennie czyaz na 2 tygodnie. No zero. Ja się tak frustrowalam. I dopiero jak ja odpuściłam całkiem, nie komentowalam, podkreślałam że dla mnie seks jest cudowny (bo naprawdę jest) i zobaczył ze przestałam mieć ciśnienie to się odblokował. Później rozmawialiśmy o tym i sam przyznał ze jak pojawia się u niego w głowie presją i czuję że albo ja chce żeby on doszedł, albo on się denerwuje ze nie może, albo jak zaczęły się rozmowy o dziecku to on po prostu tak bardzo chce i tak bardzo boi się że mu się nie uda, że właśnie przez to mu się nie udaje, spokojnie do owu macie jeszcze czas niech czuje, że nic nie musi i zobaczysz że będzie dobrze [emoji3590]
coca
Aaa przepraszam niedoprecyzowałam pytania . Chodzi mi o to czy te testy facelle mogą być wadliwe ? a 2 pytanie czy ktoś miał podobnie
Z tego co pamietam wcześniejsze z dziś tez Ci nie wyszły, wiec wiesz [emoji6] albo ciąży nie ma, albo jest za wczesnie.
93kora
no dokładnie . Tylko mi zniknęła,nie zdążyłam zdjęcia zrobić haha . Nigdy nie testowałam różnymi firmami itd a,że tu dołączyłam Wy bardziej doświadczone w testach to się pytam po ludzkuZ tego co pamietam wcześniejsze z dziś tez Ci nie wyszły, wiec wiesz [emoji6] albo ciąży nie ma, albo jest za wczesnie.
E
Em82
Gość
Sprytnie [emoji28][emoji1320][emoji1319]Nadrabiam wstecz i odpisuję na bieżąco. [emoji85] Mój ma tak samo! Jak mu mówię, że mam zaraz dni płodne, on czuje taką presję, że ma problemy z erekcją czasem nawet, z dojściem... I czasem robię tak, że 4 dni przed owu, mówię mu, że już jestem po i koniec starań na ten miesiąc (mimo, że owu tak naprawdę przede mną!) i z niego schodzi ciśnienie, nagle jest jak młody bóg i może nawet dwa razy dziennie i sam mnie atakuje. [emoji1787] Panowie nie lubią presji!
coca
no dokładnie . Tylko mi zniknęła,nie zdążyłam zdjęcia zrobić haha [emoji23][emoji23] . Nigdy nie testowałam różnymi firmami itd a,że tu dołączyłam Wy bardziej doświadczone w testach to się pytam po ludzku
Kochana spokojnie, ja jeszcze od tych kilku cykli nie zrobiłam testu ciążowego ani razu [emoji23][emoji23][emoji23] ale jakbym robiła to sikam - odkładam na te 3 minuty czy ile tam w instrukcji piszą i wtedy wracam i sprawdzam co widać. Nie obserwowałabym właśnie po to, żeby uniknąć niepotrzebnego zastanawiania się [emoji6] nie ka kreski - do kosza [emoji2368]
reklama
93kora
rozumiem doskonale i ja też tak robię tyle ile producent zaleca to czekam o odczytuję wynik aczkolwiek to nie było tak z tym testem,że poszłam i wróciłam za jakiś czas to się działo na bierząco w ciagu tego czasu oczekiwania na wynik dlatego pytam czy może są mniej czułe czy może wadliwe. Nie znam się jak już wcześniej powiedziałamKochana spokojnie, ja jeszcze od tych kilku cykli nie zrobiłam testu ciążowego ani razu [emoji23][emoji23][emoji23] ale jakbym robiła to sikam - odkładam na te 3 minuty czy ile tam w instrukcji piszą i wtedy wracam i sprawdzam co widać. Nie obserwowałabym właśnie po to, żeby uniknąć niepotrzebnego zastanawiania się [emoji6] nie ka kreski - do kosza [emoji2368]