reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Wiesz, ta tabletka w całości się nie wchłania, No bo jak [emoji16] globulki na infekcje tez się rozpuszczają, składniki wchłaniają, a cała struktura tworząca globulke po prostu wychodzi tak jak weszła [emoji16]
To brzmi logicznie! Dziękuję ❤ A ja tyle stresu miałam że na marne ta tabletki idą 🙈

Dzięki!! Wlasnie wiem i chyba jednak nie wytrzymam do jutra [emoji51] czy Ty się czegoś dopatrzyłas u siebie i tez mogłabym pogratulować? Przepraszam ze tak bezpośrednio pytam, ale chwile mnie tu nie było i mam sporo do nadrobienia
U mnie dziwna sprawa bo robiłam test i wyszedł dwa razy (w piątek i sobotę) cień drugiej kreski. W piątek byłam na beta hcg i wyszło 0.2 🙈 Ale w moim laboratorium jak nie ma ciąży to jest <0.100 . Do miesiączki było jeszcze kilka dni, mam 28-31 cykle a to był 25 dc. Z synem rok temu miałam taką samą sytuację i też w piątek robilam i było 0.2 a w poniedziałek 2.4 potem w środę już 36 także mam cichą nadzieje że bedzie powtórka z rozrywki. Dopiero jak mąż wróci dziś z pracy to będę mogła pojechać na badanie ponowne betbeta hcg. To moja czwarta ciąża, mam dwoje małych dzieci :-)

@Katrinaka masz mój z dzisiaj teścik :) . Oczywiście ja na nim widzę cień mgły 😂😂😂
2020-11-23 13.03.42.jpg

To brzmi logicznie! Dziękuję [emoji173] A ja tyle stresu miałam że na marne ta tabletki idą [emoji85]

U mnie dziwna sprawa bo robiłam test i wyszedł dwa razy (w piątek i sobotę) cień drugiej kreski. W piątek byłam na beta hcg i wyszło 0.2 [emoji85] Ale w moim laboratorium jak nie ma ciąży to jest QUOTE]Ja juz wlasnie po badaniu, beta 21.7, ciekawa jestem jak bedzie u Ciebie![emoji16]

To brzmi logicznie! Dziękuję [emoji173] A ja tyle stresu miałam że na marne ta tabletki idą [emoji85]

U mnie dziwna sprawa bo robiłam test i wyszedł dwa razy (w piątek i sobotę) cień drugiej kreski. W piątek byłam na beta hcg i wyszło 0.2 [emoji85] Ale w moim laboratorium jak nie ma ciąży to jest QUOTE]Nie wiem czemu ostatni komentarz dodal się pusty:/ napisałam ze jestem już po i ciekawi mnie co wyjdzie u Ciebie :D :)

reklama
Do góry