reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wybaczcie, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale zajelam sie na maksa staraniami i nie chcialam niepotrzebnie sie stresowac i zawracac glowe niepotrzebnymi muslami [emoji846][emoji846]
Chyba udalo mi sie pik uchwycic [emoji846]Zobacz załącznik 1203998
Jeszcze nie pik, ale jest blisko :) spójrz jak to u mnie wyglada:
BDAFA47E-5471-4F9F-A671-973F53F2153A.jpeg

reklama
Przyznam, ze dla mnie również najbardziej czytelne wykresy daje FF i Premom, przy czym funkcjonalność FF mi bardziej odpowiada. Flo ma strasznie dziwnie wyskalowany wykres, OF tez tylko w druga stronę. Tylko jak tak ostatnio czytałam, to niektóre te aplikacje uznają skok temp za 0,2F czyli ok. 0,11C, a nie tak jak gdzieś czytałam 0,2C i mam zagwozdke które podejście jest prawidłowe, bo różnica jednak spora [emoji848]

W OvuView jest to fajnie rozpisane w której metodzie jaki skok się uznaje, ale wszystkie łączy to, że trzecia temp. musi być o co najmniej 0.2°C wyższa od poziomu niskich, więc chyba jednak C a nie F
Tak to wygląda
Screenshot_20201120-124412_OvuView.jpeg

W OvuView jest to fajnie rozpisane w której metodzie jaki skok się uznaje, ale wszystkie łączy to, że trzecia temp. musi być o co najmniej 0.2°C wyższa od poziomu niskich, więc chyba jednak C a nie F
Tak to wygląda Zobacz załącznik 1204047

Rozumiem. Trafiłam na takie info i mnie to zmieszało trochę. [emoji116]
IMG_3858.jpg

reklama
Do góry