93kora
Fanka BB :)
no wieczorkiem,tak jak wcześniej napisałam nie zawsze pamiętam o tym. a to mocno się różni od tej z pochwy mierzonej? Przyznam jestem w tym laikiemPod pachą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wieczorkiem,tak jak wcześniej napisałam nie zawsze pamiętam o tym. a to mocno się różni od tej z pochwy mierzonej? Przyznam jestem w tym laikiemPod pachą
no wieczorkiem,tak jak wcześniej napisałam nie zawsze pamiętam o tym. a to mocno się różni od tej z pochwy mierzonej? Przyznam jestem w tym laikiem
w wykresy jeszcze się nie bawię ale zacznę na 100%. Czytałam dzisiaj ,że regularne mierzenie temperatury daje największą szansę na poczęcie . Więc zeszyt , długopis i od nowego cyklu śpię z termometrem przy poduszczeMierzona pod pachą nie nadaje się do wykresów BBT. A już tym bardziej taka w ciągu dnia. Musi to być temp ciała w stanie spoczynku czyli jak tylko się obudzisz idealnie w podobnych godzinach codziennie.
no wieczorkiem,tak jak wcześniej napisałam nie zawsze pamiętam o tym. a to mocno się różni od tej z pochwy mierzonej? Przyznam jestem w tym laikiem
Temp mierzy się w kontakcie ze śluzowka (pod językiem, w pochwie) i nigdy wieczorem tylko rano zaraz po przebudzeniu (pierwsza czynność jaką zrobisz)[emoji6]no wieczorkiem,tak jak wcześniej napisałam nie zawsze pamiętam o tym. a to mocno się różni od tej z pochwy mierzonej? Przyznam jestem w tym laikiem
Okej dzięki. Nie myślałam,że chęć posiadania większej rodziny bedzie takie trudne .. masakra jakaśI musi być kontakt ze śluzówka.
Tobie też dziękujęTemp mierzy się w kontakcie ze śluzowka (pod językiem, w pochwie) i nigdy wieczorem tylko rano zaraz po przebudzeniu (pierwsza czynność jaką zrobisz)[emoji6]
Ehhh... Mierzy się rano, przed wstaniem, w ustach pod językiem lub w pochwie. Temperatura w ciągu dnia się zmienia. Ja np rano mam 36,6 a wieczorem 36,9 w 2 fazie cyklu popołudniu potrafię mieć 37,4 I to niestety nic nie znaczy, tym bardziej jak mierzysz pod pachą nawet jeśli rano będziesz mierzyć pod pachą to niestety ale nic Ci ta temperatura nie powieno wieczorkiem,tak jak wcześniej napisałam nie zawsze pamiętam o tym. a to mocno się różni od tej z pochwy mierzonej? Przyznam jestem w tym laikiem
w wykresy jeszcze się nie bawię ale zacznę na 100%. Czytałam dzisiaj ,że regularne mierzenie temperatury daje największą szansę na poczęcie . Więc zeszyt , długopis i od nowego cyklu śpię z termometrem przy poduszcze
Okej,dziękuję. Czyli dostosuję się do tego co piszecie i nie będę odstawała od normyEhhh... Mierzy się rano, przed wstaniem, w ustach pod językiem lub w pochwie. Temperatura w ciągu dnia się zmienia. Ja np rano mam 36,6 a wieczorem 36,9 w 2 fazie cyklu popołudniu potrafię mieć 37,4 I to niestety nic nie znaczy, tym bardziej jak mierzysz pod pachą nawet jeśli rano będziesz mierzyć pod pachą to niestety ale nic Ci ta temperatura nie powie