reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Wybaczcie, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale zajelam sie na maksa staraniami i nie chcialam niepotrzebnie sie stresowac i zawracac glowe niepotrzebnymi muslami [emoji846][emoji846]
Chyba udalo mi sie pik uchwycic [emoji846]
Screenshot_20201120_110111_premom.eh.com.ehpremomapp.jpeg

Tak się tylko zastanawiam jak się to ma do "wyluzowania" i nie myślenia o staraniach,jednak codziennie ta czynność chcąc nie chcąc przypomina Tobie i partnerowi(jeśli się obudzi [emoji16]) o staraniach, co o tym myślisz?
Jeśli się mogę wtrącić to ja jestem dużo spokojniejsza kiedy mierze temp. Nie przypomina mi to starań a raczej codziennie upewnia, że jest ok. Mogę też szybko zareagować jakby coś było nie tak. Jakoś uspokaja mnie to, że wszystkie moje obserwacje idą zgodnie z moja temperatura i mam o wiele lepszy obraz swojego cyklu. No i tak jak Hera napisała, oszczędność na częstych monitoringach i testach[emoji6]

A ja mam pytanie do dziewczyn które miały sono hsg? Czy to boli? 😳
Ból przez moment podobny do okresowego takie jakby rozpieranie, Można podobno zażyć na 30 min przed cos przeciwbólowego, ja osobiście nie brałam nic.
pozniej mialam uczucie wzdęcia lekko plamilam.
naprawdę nie zawracaj sobie tym głowy, nie czytaj rożnych dziwnych opinii na necie żeby nie byc w stresie niepotrzebnie 🤗

Ból przez moment podobny do okresowego takie jakby rozpieranie, Można podobno zażyć na 30 min przed cos przeciwbólowego, ja osobiście nie brałam nic.
pozniej mialam uczucie wzdęcia lekko plamilam.
naprawdę nie zawracaj sobie tym głowy, nie czytaj rożnych dziwnych opinii na necie żeby nie byc w stresie niepotrzebnie 🤗
Już za późno, bo trochę poczytałam ale w sumie uspokoiłam się, że nie jest to ból jakiś mocny tylko taki miesiączkowy, ewentualnie trochę wzmożony ;) mam dostać właśnie tabletke przed badaniem. 👍

Nie chce się nakręcać ale wyszedł mi cień drugiej kreski :-D Wczoraj robiłam testem tej samej firmy i ani cienia drugiej więc coś może być na rzeczy. Dziś dopiero 10dpo . Jadę zaraz na betę trzymajcie kciuki.

Załączniki

• IMG_20201120_112638.jpg
    IMG_20201120_112638.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry