Dokładnie takTak i chyba 20 minut po wysiłku czy cus takiego, ponoć może skakać.
reklama
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
Wybaczcie, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale zajelam sie na maksa staraniami i nie chcialam niepotrzebnie sie stresowac i zawracac glowe niepotrzebnymi muslami [emoji846][emoji846]
Chyba udalo mi sie pik uchwycic [emoji846]
Chyba udalo mi sie pik uchwycic [emoji846]
E
Em82
Gość
Jeśli się mogę wtrącić to ja jestem dużo spokojniejsza kiedy mierze temp. Nie przypomina mi to starań a raczej codziennie upewnia, że jest ok. Mogę też szybko zareagować jakby coś było nie tak. Jakoś uspokaja mnie to, że wszystkie moje obserwacje idą zgodnie z moja temperatura i mam o wiele lepszy obraz swojego cyklu. No i tak jak Hera napisała, oszczędność na częstych monitoringach i testach[emoji6]Tak się tylko zastanawiam jak się to ma do "wyluzowania" i nie myślenia o staraniach,jednak codziennie ta czynność chcąc nie chcąc przypomina Tobie i partnerowi(jeśli się obudzi [emoji16]) o staraniach, co o tym myślisz?
coca
Wybaczcie, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale zajelam sie na maksa staraniami i nie chcialam niepotrzebnie sie stresowac i zawracac glowe niepotrzebnymi muslami [emoji846][emoji846]
Chyba udalo mi sie pik uchwycic [emoji846]Zobacz załącznik 1203998
Brawo [emoji122][emoji16]
Ból przez moment podobny do okresowego takie jakby rozpieranie, Można podobno zażyć na 30 min przed cos przeciwbólowego, ja osobiście nie brałam nic.A ja mam pytanie do dziewczyn które miały sono hsg? Czy to boli?
pozniej mialam uczucie wzdęcia lekko plamilam.
naprawdę nie zawracaj sobie tym głowy, nie czytaj rożnych dziwnych opinii na necie żeby nie byc w stresie niepotrzebnie
Anio0lek
Już za późno, bo trochę poczytałam ale w sumie uspokoiłam się, że nie jest to ból jakiś mocny tylko taki miesiączkowy, ewentualnie trochę wzmożony mam dostać właśnie tabletke przed badaniem.Ból przez moment podobny do okresowego takie jakby rozpieranie, Można podobno zażyć na 30 min przed cos przeciwbólowego, ja osobiście nie brałam nic.
pozniej mialam uczucie wzdęcia lekko plamilam.
naprawdę nie zawracaj sobie tym głowy, nie czytaj rożnych dziwnych opinii na necie żeby nie byc w stresie niepotrzebnie
Teraz spokojnie czekaj na badanie i oby było drożnieJuż za późno, bo trochę poczytałam ale w sumie uspokoiłam się, że nie jest to ból jakiś mocny tylko taki miesiączkowy, ewentualnie trochę wzmożony mam dostać właśnie tabletke przed badaniem.
MamaR
93kora
to jest test swiss coś tam ? TRZYMAM MOCNO ZACIŚNIĘTE !!!Nie chce się nakręcać ale wyszedł mi cień drugiej kreski Wczoraj robiłam testem tej samej firmy i ani cienia drugiej więc coś może być na rzeczy. Dziś dopiero 10dpo . Jadę zaraz na betę trzymajcie kciuki.
reklama
E
Em82
Gość
Kciuki[emoji1695][emoji1695]Nie chce się nakręcać ale wyszedł mi cień drugiej kreski Wczoraj robiłam testem tej samej firmy i ani cienia drugiej więc coś może być na rzeczy. Dziś dopiero 10dpo . Jadę zaraz na betę trzymajcie kciuki.