reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Nie chce się nakręcać ale wyszedł mi cień drugiej kreski :-D Wczoraj robiłam testem tej samej firmy i ani cienia drugiej więc coś może być na rzeczy. Dziś dopiero 10dpo . Jadę zaraz na betę trzymajcie kciuki.
10 dpo to chyba wcześnie... Jeszcze przecież nawet nie w terminie @. Nie lepiej poczekać do poniedziałku? 🙃 Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że to nie fabryczna kreska i będzie można pogratulować... 🤩

reklama
10 dpo to chyba wcześnie... Jeszcze przecież nawet nie w terminie @. Nie lepiej poczekać do poniedziałku? [emoji854] Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że to nie fabryczna kreska i będzie można pogratulować... [emoji2956]
Ja obliczałam ostatnio jak z synem zaszłam miałam monitoring i potwierdzenie owu w 24dc a 31dc miałam słaba kreskę druga więc dopiero wychodzi 7dpo.[emoji33]

Aktualnie u mnie 26dc w środę zatestuje [emoji4]

Mi się po prostu wydaje, że lepiej zrobić pozniej niż za wcześnie. Bo nawet jak ciąża jest, za wcześnie może nie wyjść, człowiek różnie reaguje, może mieć doła, niektórzy nawet płaczą, bardzo przeżywają, no i przede wszystkim rozczarowanie... A trzy dni później się okazuje, że ciąża jednak jest. I nerwy były niepotrzebne, bo po prostu testy i beta za wcześnie. Ja myślę, że najwcześniej to w dniu spodziewanej miesiączki testować, a najlepiej dopiero jak się 3 dni albo tydzień spóźnia. I wtedy rozczarowania nie będzie fałszywego...

reklama
Do góry