reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny. Nadrobilam chyba z 200 stron. 🙈 Jakoś nie mogę was opuścić.
Po kolei:
@Magd.a dalam sobie spokój z progesteronem, beta i innymi badaniami. Czekam cierpliwie na wizytę.
@Gryfin odnośnie badania szyjki macicy. Robiłam to od stycznia. Opanowałam to do perfekcji. Najlepiej robić to wieczorem pod prysznicem. Odpada ryzyko infekcji. Odpada jeśli ma się długie paznokcie. Przydatne przy owulacji gdy jest się zbyt leniwym by mierzyć temperature i robić testy owu 😂. W cyklu w którym zaszłam nie badalam szyjki. 😂
Życzę wam dwóch kreseczek. Kicham na was jak @Ancka ciazowymi fluidami. Tylko życzę wam nudnych ciąż. Nie takich jak moja (jak będzie syn z zemsty nazwę go covid 😂 córkę korona).
Mija mi właśnie atak kolki nerkowej. 🙈
Zrobiłam test na przeciwciała koronawirusa. 😂
IMG_20201119_151112.jpg

Ja narazie czekam na akt łaski od gina. Bede liczyc pierwszy bez zabezpieczen i swiadomy jako pierwszy. Teraz zabezpieczam sie kalendarzykiem :] Nie bede plakac jak wpadne.
Ja zawsze powtarzałam ze chciałbym wpaść a nie się starać. Moja odpowiedzią na głupie pytania kiedy robimy chłopczyka to mówiłam ze nie planuje ale jak wpadnę to przyjmę jak swoje 🤪🤪🤪 i kończyły się pytania

@Gryfin koniecznie Wit d3 i najlepiej ta z K2. A przy okazji wapno. Moja córka miała podobny poziom Wit d3. Drżaly jej ręce bardzo. Niestety żyjemy w klimacie, w którym cały rok należy lykac d3. Przy takim poziomie Wit d3 źle się wchłania wapno.

Hej dziewczyny. Nadrobilam chyba z 200 stron. 🙈 Jakoś nie mogę was opuścić.
Po kolei:
@Magd.a dalam sobie spokój z progesteronem, beta i innymi badaniami. Czekam cierpliwie na wizytę.
@Gryfin odnośnie badania szyjki macicy. Robiłam to od stycznia. Opanowałam to do perfekcji. Najlepiej robić to wieczorem pod prysznicem. Odpada ryzyko infekcji. Odpada jeśli ma się długie paznokcie. Przydatne przy owulacji gdy jest się zbyt leniwym by mierzyć temperature i robić testy owu 😂. W cyklu w którym zaszłam nie badalam szyjki. 😂
Życzę wam dwóch kreseczek. Kicham na was jak @Ancka ciazowymi fluidami. Tylko życzę wam nudnych ciąż. Nie takich jak moja (jak będzie syn z zemsty nazwę go covid 😂 córkę korona).
Mija mi właśnie atak kolki nerkowej. 🙈
Zrobiłam test na przeciwciała koronawirusa. 😂Zobacz załącznik 1203866
Mi nawet podczas mierzenia temp badanie szyjki się przydaje, bo temp mi spada w dzień @ a szyjka już dzień lub dwa wcześniej się obniża i otwiera.
Niewiem co się tam u Ciebie dzieje, ale życzę aby wszystko było dobrze

Mi nawet podczas mierzenia temp badanie szyjki się przydaje, bo temp mi spada w dzień @ a szyjka już dzień lub dwa wcześniej się obniża i otwiera.
Niewiem co się tam u Ciebie dzieje, ale życzę aby wszystko było dobrze
A to długa historia. 😂 Dziewczyny znają. W skrócie. Podejrzenie pozamacicznej, plamienie, krwawienie, pozytywny test na covid. Od lekarza na zakaznym dowiedziałam się że najlepiej by dla mnie było jakbym poronila 🤦‍♀️ 3 dni temu mialam atak kolki nerkowej na dokładkę. Wysiadam😂 a dziś zrobiłam przeciwciała i wygląda na to że korony nie miałam 🙈🙊🙉

@Gryfin koniecznie Wit d3 i najlepiej ta z K2. A przy okazji wapno. Moja córka miała podobny poziom Wit d3. Drżaly jej ręce bardzo. Niestety żyjemy w klimacie, w którym cały rok należy lykac d3. Przy takim poziomie Wit d3 źle się wchłania wapno.
Mi nic się nie dzieje takiego, biorę z tej firmy D3+K2, myślę że zwiększę dawkę z 5 kropel do hmmm.... No właśnie do ilu, żeby nie przesadzić? 🤔
Screenshot_20201119_231349.jpg

Jesteś w tej ciąży?
Pogubiłam się, przepraszam... A chce trzymać kciuki, bo od jutra mnie nie ma [emoji39]
A to długa historia. [emoji23] Dziewczyny znają. W skrócie. Podejrzenie pozamacicznej, plamienie, krwawienie, pozytywny test na covid. Od lekarza na zakaznym dowiedziałam się że najlepiej by dla mnie było jakbym poronila [emoji2356] 3 dni temu mialam atak kolki nerkowej na dokładkę. Wysiadam[emoji23] a dziś zrobiłam przeciwciała i wygląda na to że korony nie miałam [emoji85][emoji87][emoji86]

reklama
Mojej lekarz kazal brać 2 tys jednostek. Ale ona miała wtedy 7 lat. Myślę że spokojnie możesz więcej. Ale nie wiem ile na krople się to przekłada. No i najlepiej po tłustym posiłku.

Do góry