U mnie było najpierw różowe plamienie, potem brunatne, potem krwawienie w dniu spodziewanej miesiaczki, niestety była to ciaża biochemiczna, robiłam beteNie wiem,nigdy czegoś takiego nie mialam,czy plamienie owulacyjne jest bardziej brązowe i jakby brudne?
reklama
23dc byl rozowy sluz przy podcieraniu,następnego dnia tj. 24dc brazowe plamienie i trwalo 3 dni..to było 13.11 w zeszly piątekKiedy masz termin @? Teraz dalej plamisz? Czy juz nie? Kiedy przestałaś?
HeraUnique
Fanka BB :)
Może być różowe, może być brązowe. Różnie. Więc możliwe, że to była owulacja, a zagnieżdżenie następuje od 6 do 12 dnia po owulacji.Nie wiem,nigdy czegoś takiego nie mialam,czy plamienie owulacyjne jest bardziej brązowe i jakby brudne?
Nieee jest to rzadkie, tak samo jak plamienie implantacyjneja w ogole nigdy nie miałam plamień owulacyjnych... Czy to źle?
Ale skąd wiesz ze sie nie udaje w dniu owu?Ja w dniu owu już wiem że się nie udało i jestem pewna że 30.11 albo 1.12 wstanę i będę miała okres. Tak mam od 4cykli. Nawet testować nie zdarzam bo nie mam nawet 7 dni opóźnienia miesiączki.
blanny
Kurczę, teoretycznie to mogło być plamienie implantacyjne... Albo cokolwiek innego. Czemu jak zachodzimy w ciążę, to nie ma jakiegoś jasnego znaku? Typu duży palec u lewej stopy robi się niebieski. I nikt by nie miał wątpliwości!23dc byl rozowy sluz przy podcieraniu,następnego dnia tj. 24dc brazowe plamienie i trwalo 3 dni..to było 13.11 w zeszly piątek
Przy owulacyjnych to im wyższa czułość tym chyba lepsze, żeby wyłapywały rzeczywiście wysoka wartość lh a nie łapały juz przy śladowejOwulacyjne też mają swoją czułość?
młoda1994
takie przeczucie. Nie wiem nie umiem tego wyjaśnić logicznie. Po prostu wiem i od owu mija 16 dni i okres co do godziny i tym razem też tak będzie.Ale skąd wiesz ze sie nie udaje w dniu owu?
No to jeśli to była owulacja..moze od kilku lat moja pierwsza, to chyba nie wykorzystałam sytuacjiMoże być różowe, może być brązowe. Różnie. Więc możliwe, że to była owulacja, a zagnieżdżenie następuje od 6 do 12 dnia po owulacji.
Nieee jest to rzadkie, tak samo jak plamienie implantacyjne
młoda1994
padlam. Palec niebieskiKurczę, teoretycznie to mogło być plamienie implantacyjne... Albo cokolwiek innego. Czemu jak zachodzimy w ciążę, to nie ma jakiegoś jasnego znaku? Typu duży palec u lewej stopy robi się niebieski. I nikt by nie miał wątpliwości!
reklama
coca
A skąd wiesz ze nie jestes? Ja pewnie też nie.. niby to wiem, ale chyba mialam cicha nadzieje ze powiecie mi, ze moze jednak to coś znaczy..
Ja niestety nie będę Ci dawać złudnej nadziei na tym etapie, bo to za wcześnie, żeby mówić o objawach [emoji2368] czasem owu się przesuwa to i @ się przesuwa. Ja tez jestem po cyklu 36 dni a zwykle mam 29 [emoji2368] ro jednorazowe przesunięcie, patrz na normalna długość cyklu. Plamienia w 24dc przed miesiączka mogą występować właśnie np. z uwagi na niskiego proga.