reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny wyluzujmy już.
Ja rzadko pije, ale dziś żeby już odpuścić sączę piwko i idę poleżeć w wannie.
Chłop powiedział, że macy nie ma jeszcze, ale okresu też nie więc on dalej będzie próbował to idę się wypindrzyc [emoji1787][emoji1787][emoji1787] może nie padne zanim wróci.
A Wy też się zrelaksujcie.
Możemy poopowiadac dowcipy żeby trochę opadły emocje [emoji41]

reklama
Dziewczynki...
Nie chce sobie wkręcać ale sama nie wiem...ostatnio mialam te plamienia,zaczęło się od różowego sluzu,potem 3 dni plamien..nie zrobilam testu bo pewnie niski progesteron i nie chcialam się nakręcać, choć już 2 razy stanelam przy Rossmanie po test..ale nie weszlam..nie wiem co myslec bo ciągle chodze siku...kłuje mnie na dole brzucha i dzis jeszcze bola mnie plecy na dole co u mnie zawsze jest związane z okresem bądź jakimiś zmianami gin. Pomóżcie bo oszaleje..wmawiam sobie niepotrzebnie??🤦‍♀️🤷‍♀️
A kiedy masz termin @?

Dziewczynki...
Nie chce sobie wkręcać ale sama nie wiem...ostatnio mialam te plamienia,zaczęło się od różowego sluzu,potem 3 dni plamien..nie zrobilam testu bo pewnie niski progesteron i nie chcialam się nakręcać, choć już 2 razy stanelam przy Rossmanie po test..ale nie weszlam..nie wiem co myslec bo ciągle chodze siku...kłuje mnie na dole brzucha i dzis jeszcze bola mnie plecy na dole co u mnie zawsze jest związane z okresem bądź jakimiś zmianami gin. Pomóżcie bo oszaleje..wmawiam sobie niepotrzebnie??🤦‍♀️🤷‍♀️
Kiedy masz termin @?

Dziewczynki...
Kiedy masz termin @? Teraz dalej plamisz? Czy juz nie? Kiedy przestałaś?

@CzarnaMamba21
Dobrze Ci dziewczyny radzą ZMIEŃ LEKARZA. Jeśli mieszkasz w małym mieście to może udaj się do pobliskiego większego w większych zawsze jest więcej lekarzy . Bo to co Ty tu wypisujesz odkąd jestem na forum to mimo dla takiego laika jak dla mnie to jakieś fantasy. Więc albo wszystko wymyślasz i już nawet nie pamiętasz co albo Twój lekarz to jakiś kompletny debil a takich sie omija z daleka.
Sory że tak bezpośrednio ale tego już się nie da czytać

Dziewczyny wyluzujmy już.
Ja rzadko pije, ale dziś żeby już odpuścić sączę piwko i idę poleżeć w wannie.
Chłop powiedział, że macy nie ma jeszcze, ale okresu też nie więc on dalej będzie próbował to idę się wypindrzyc [emoji1787][emoji1787][emoji1787] może nie padne zanim wróci.
A Wy też się zrelaksujcie.
Możemy poopowiadac dowcipy żeby trochę opadły emocje [emoji41]
Ja mam full relax 🙃 nie moje kredki i nie moja kolorowanka😁

reklama
Dziewczynki...
Ja dzisiaj mam 6dpo i chodzę co 2 godziny siku w dzien i w nocy. Kłuję mi po prawej stronie i dolna część pleców mnie boli i gwarantuje ci się w ciąży nie jestem. 30.11 lub 1.12 przyjdzie okres.

Do góry