93kora
Fanka BB :)
dosłownie wszystkiego no cóż,żeby coś osiagnąć trzeba sie poświęcićTo jak ze wszystkim, ile ludzi tyle opinii. Jednej zadziała to drugiej to, trzeba wszystko testować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dosłownie wszystkiego no cóż,żeby coś osiagnąć trzeba sie poświęcićTo jak ze wszystkim, ile ludzi tyle opinii. Jednej zadziała to drugiej to, trzeba wszystko testować
jak masz cykle 26 dniowe to tak. ten test wyglada na bardzo blisko pozytywnego. Zrobiłabym na Twoim miejscu jeszcze za 2-3 godziny. Piłaś coś przed zrobieniem testu? Nie powinno się zażywać płynów 2 godziny przed zrobieniem testuDziewczyny, pomóżcie! To moje pierwsze testy owu i potrzebuję porady bardziej doświadczonych Testy zaczęłam robić 7 DC (cykle 26-28 dni) i wczoraj, czyli 9 DC już coś było widać, więc zrobiłam kolejny dziś rano. Czy on już jest pozytywny, czy pewnie ten wieczorny to będzie to? W ogóle 10 dc już owulacja by była?
Piłam 10 min wcześniej herbatę, więc myślę, że to nawet nie doleciało jeszczejak masz cykle 26 dniowe to tak. ten test wyglada na bardzo blisko pozytywnego. Zrobiłabym na Twoim miejscu jeszcze za 2-3 godziny. Piłaś coś przed zrobieniem testu? Nie powinno się zażywać płynów 2 godziny przed zrobieniem testu
kiedy będziesz miała wyniki ?
To będziemy wszystko będziemy mieć w podobnym czasie a jakie hormony idziesz badać w 3dc? Bo właśnie się waham czy jutro iść zbadać czy poczekać na decyzję gina. Do tej pory jedynie prolaktynę kontrolowałam niedawno bo z tym miałam problem w zeszłym roku i hormony tarczycy chciał gin oglądać, więc też robiłam ale tu wyszło okCześć dziewczyny tak jak przewidywałam witam się w 1dc, zaraz lecę na badania dzisiaj skontroluję poziom witamin i cały pakiet tarczycowy, w 3dc zrobię hormony i tak samo jak @Mila90 umówiłam się na monitoring w 10dc Miłego dnia dla Was!
Ja już wolę przyjść z całym pakietem badań, żeby mnie nie musiała odsyłać na nie w sobotę w 3dc będę robić te badaniaTo będziemy wszystko będziemy mieć w podobnym czasie a jakie hormony idziesz badać w 3dc? Bo właśnie się waham czy jutro iść zbadać czy poczekać na decyzję gina. Do tej pory jedynie prolaktynę kontrolowałam niedawno bo z tym miałam problem w zeszłym roku i hormony tarczycy chciał gin oglądać, więc też robiłam ale tu wyszło ok
a masz taką możliwość wgl ? ja odkąd pamiętam nie czekam na wyniki ani z przychodni ani z labolatorium . Mam je w przeciągu 5 godzinPodobno dzisiaj. Babka nawet nie wiedziała, że można przez neta sprawdzić
a masz taką możliwość wgl ? ja odkąd pamiętam nie czekam na wyniki ani z przychodni ani z labolatorium . Mam je w przeciągu 5 godzin
Mam go zrobić 3x wiec kurczę muszę pokombinować bo u w soboty i niedziele nie robią... jak zrobie w 6dpo to następna będzie 10 dpo i 12 dpo wiec na sama @ i wartość może być już niska. I czy jakbym zrobiła w 5 dpo, 7 dpo i 10 dpo czy wyniki będą miarodajne, czy ten 5 dpo nie za wczesnie