w szoku jak w szoku, ale tak biedny nie mógł tego rozumem ogarnąć, że na czynniki pierwsze trzeba było mu to rozłożyćBył w dużym szoku ?[emoji1787][emoji23][emoji23]
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Tak szybko jeszcze nie miałam zazwyczaj mam w 12dc,ale w ostatnim miałam w 18dc to może się wyrównujeO to jakoś szybko, czy zawsze tak masz? Przepraszam ale nie pamietam.. w takim razie mam nadzieję że się uda Wam w grudniu mieć super niespodziankę
Xxxladyhxxx
Dziewczyny, a któraś z Was zmagała się na początku ciąży z zawrotami głowy? Mam takie od kilku dni. @ powinna przyjść jutro. Cykl był bardzo owocny i teraz nie wiem, czy czekać czy testowac. Na początku wszystko zwalalam na stres bo ponad tydzień temu zmarł mój dziadek. Teraz już sama nie wiem..
Mystriousmc
Możliwe.. szczególnie że z tego co pamiętam masz dość krótkie miesiączki więc w sumie to normalneTak szybko jeszcze nie miałam zazwyczaj mam w 12dc,ale w ostatnim miałam w 18dc to może się wyrównuje
HeraUnique
Oj tak 3 dniowe, I niech się nie wydłużają ale @coca mnie już uspokoiła, że miała kiedyś podobnie po długim cyklu, krótkiMożliwe.. szczególnie że z tego co pamiętam masz dość krótkie miesiączki więc w sumie to normalne
coca
Ja tak samo jakoś przed przeczytaniem tego już miałam takie myśli głupie.. a co jeśli tam nie wszystko działa itp.. a tu taki miły wpis i jakoś lżej się zrobiło i znów pozytywne myślenie wróciło [emoji16]
Rozumiem, że nie jesteś zwolenniczką testów i bety przed @ ale jak trzeba to trzeba oby wyszła piękna jak już ja zrobisz ta luteina to na Twoje plamienia ma pomóc tak? Ja się nie znam za bardzo [emoji51]
Tak, powinna pomoc na plamienia, taka mam nadzieje, zobaczymy niebawem [emoji16] Niby 7dpo proga mam na dobrym poziomie, ale nie badałam go przyrostowo, wiec nie wiem, może za szybko spada czy coś [emoji2368] inne hormony tez ok.
No ja wyznaje zasadę ze testuje jak się okres spóźni pare dni, a teraz nie dość ze musze wcześniej to jeszcze beta, ale rozumiem, beta pewniejsza [emoji2368] w normalnej sytuacji poczekalabym ze 4 dni dłużej, No ale co zrobić [emoji2368] słucham się [emoji16]
Mystriousmc
Ja też kiedyś miałam 33 dni a potem 25 dniowy cykl.. tylko wtedy jeszcze nic nie badałam ani nie sprawdzałam kiedy owu itp bo się nie staralam, tylko notowalam w kalendarzyku kiedy @, zdarza się a z drugiej strony jak się staramy to lubimy krótsze niż dłuższe cykle prawdaOj tak 3 dniowe, I niech się nie wydłużają ale @coca mnie już uspokoiła, że miała kiedyś podobnie po długim cyklu, krótki
Mystriousmc
jeśli to pierwsze cykl z luteina to oby zrobiła swoje i tyle, mus to mus aleo rozumiem ja odkąd wiem ile moja faza lutealna wynosi też nie robię testów ciążowych wcześniej jak przed terminem bo to bez sensuTak, powinna pomoc na plamienia, taka mam nadzieje, zobaczymy niebawem [emoji16] Niby 7dpo proga mam na dobrym poziomie, ale nie badałam go przyrostowo, wiec nie wiem, może za szybko spada czy coś [emoji2368] inne hormony tez ok.
No ja wyznaje zasadę ze testuje jak się okres spóźni pare dni, a teraz nie dość ze musze wcześniej to jeszcze beta, ale rozumiem, beta pewniejsza [emoji2368] w normalnej sytuacji poczekalabym ze 4 dni dłużej, No ale co zrobić [emoji2368] słucham się [emoji16]
Otak grzeczna pacjentka, słuchaj się a wszystko się uda
reklama