reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ale plamienie w terminie @ to nie plamienie, mój gin tak tłumaczył... To poprostu okres

Ja ostatnio takie plamienie jak kiedyś miałam 2 dni przed okresem miewałam 7 dni przed nim [emoji16] to kiedy miałabym uznać ze już się to zalicza do miesiączki? [emoji848] nie wiem tez dokładnie jak to u koleżanki wyglada, bo każdy inaczej opisuje, ja to odebrałam jako plamienie, ale może to tez być faktycznie początek miesiączki a moje wyobrażenie może być mylne [emoji2368] dlatego mówię, jutro już będzie wiadomo na 100% [emoji39]

Dziewczyny. Jutro idę na betę. Mam nadzieję, że do 17 będą wyniki, bo na 17.40 mam gina.
Trzepie mnie od środka, ciężko mi pisać...
Masakra.
Dzisiaj zrobiłam test znowu, niedawno. Jakoś pół h temu. Kreska jest, nie trzeba się przyglądać, bo myślałam, że facelle oszukało, a im nie ufam a tylko ten miałam.
Kupiłam z innej firmy.
Jestem cała zestresowana. Nie wiem co myśleć. Mam nadzieję, że jak pójdę z beta do lekarza to mnie nie wyśmieje...

Hera... Zdjęcie ci podiebalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Screenshot_20201118_215423_com.vbulletin.build_101.jpeg

Ja ostatnio takie plamienie jak kiedyś miałam 2 dni przed okresem miewałam 7 dni przed nim [emoji16] to kiedy miałabym uznać ze już się to zalicza do miesiączki? [emoji848] nie wiem tez dokładnie jak to u koleżanki wyglada, bo każdy inaczej opisuje, ja to odebrałam jako plamienie, ale może to tez być faktycznie początek miesiączki a moje wyobrażenie może być mylne [emoji2368] dlatego mówię, jutro już będzie wiadomo na 100% [emoji39]
Coca mój gin mi wytłumaczył że jeśli termin @ wypada w ten dzień lub ew +- 2 to jako okres, jeśli miałaś 7 dni przed to plamienie

reklama
Dziewczyny. Jutro idę na betę. Mam nadzieję, że do 17 będą wyniki, bo na 17.40 mam gina.
Trzepie mnie od środka, ciężko mi pisać...
Masakra.
Dzisiaj zrobiłam test znowu, niedawno. Jakoś pół h temu. Kreska jest, nie trzeba się przyglądać, bo myślałam, że facelle oszukało, a im nie ufam a tylko ten miałam.
Kupiłam z innej firmy.
Jestem cała zestresowana. Nie wiem co myśleć. Mam nadzieję, że jak pójdę z beta do lekarza to mnie nie wyśmieje...
Pokaż test, dziwne to

Do góry