reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

jeśli to pierwsze cykl z luteina to oby zrobiła swoje i tyle, mus to mus aleo rozumiem ja odkąd wiem ile moja faza lutealna wynosi też nie robię testów ciążowych wcześniej jak przed terminem bo to bez sensu
Otak grzeczna pacjentka, słuchaj się a wszystko się uda [emoji16][emoji16]

Pierwszy cykl, dziś 3 dzień, jeszcze się z nią trochę morduje wieczorami [emoji23] nie pogniewalabym się jakby przy okazji cykl był udany, ale na spokojnie, nie będę popadać na razie w paranoje. Poza tym jakoś nie umiem sobie wyobrazić ze patrzę na wynik a tam beta np. 15 [emoji2368] dotąd nawet bieli na teście nie miałam okazji oglądać, nie wiem jak zareaguje na negatyw [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Długa jest Twoja faza lutealna? Bo póki do dużo za mną nie jesteś [emoji16]

reklama
Na papierze pojawiło się trochę brudnej krwi...😔 Zaznaczyć, że jeszcze dzisiaj przyszła @ czy już na drugi dzień? Jak wy robicie jak @ pojawia się późnym wieczorem?
to zależy od tego jak do tej pory to opisywałaś. Ja np zawsze zaznaczam dzień kiedy @ się pojawi, bez względu na porę, ale wiem że sporo dziewczyn porę wieczorową wpisuje na następny dzień. Wydaje mi się, że najbardziej miarodajne będzie gdy zapiszesz tak jak zwykle.

😓 czyli @ wielu z nas w tym cyklu powariowała i dała złudną nadzieje 😓 grudzień będzie nasz ✊🏼

Ja zależy jak dużo krwi. Jak odrobina to zaznaczam następny dzień. Jak już tak solidniej to ten kiedy zobaczyłam.
W następnym cyklu damy do pieca! [emoji3590] Chłopy będą nas miały dosyć, a Ty przynajmniej już się nie stresujesz
Na papierze pojawiło się trochę brudnej krwi...[emoji17] Zaznaczyć, że jeszcze dzisiaj przyszła @ czy już na drugi dzień? Jak wy robicie jak @ pojawia się późnym wieczorem?

to zależy od tego jak do tej pory to opisywałaś. Ja np zawsze zaznaczam dzień kiedy @ się pojawi, bez względu na porę, ale wiem że sporo dziewczyn porę wieczorową wpisuje na następny dzień. Wydaje mi się, że najbardziej miarodajne będzie gdy zapiszesz tak jak zwykle.

😓 czyli @ wielu z nas w tym cyklu powariowała i dała złudną nadzieje 😓 grudzień będzie nasz ✊🏼
Nigdy nie przychodziła pod wieczór zawsze rano 🤷‍♀️ wpiszę dzisiaj jako pierwszy dzień 😉

Ja zależy jak dużo krwi. Jak odrobina to zaznaczam następny dzień. Jak już tak solidniej to ten kiedy zobaczyłam.
W następnym cyklu damy do pieca! [emoji3590] Chłopy będą nas miały dosyć, a Ty przynajmniej już się nie stresujesz
Czuję nawet ulgę, już nie mam miliona myśli na sekundę, przyszła trochę spóźniona ale teraz już jest i czas zacząć 5 cykl starań 😉

Czuję nawet ulgę, już nie mam miliona myśli na sekundę, przyszła trochę spóźniona ale teraz już jest i czas zacząć 5 cykl starań 😉
Najważniejsze że jesteś spokojniejsza, życzę Ci aby ten 5 cykl był Twoim ostatnim!!!! jak to mówia : po burzy zawsze wychodzi słońce i życzę aby i Tobie wyszło najaśniejsze słoneczko 😘💪💖

reklama
Do góry