reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Aa to przepraszam, czasem mi sie wydaje, ze wszystkie tutaj staramy sie o pierwsze dziecko ;) co oczywiscie jest błednym załozeniem
Nie no, nic nie szkodzi. :) To też nie tak, że on jest jakiś młody i to zmiana życia dla niego po prostu... Ma na karku 35 lat, stała i dobra praca, mieszkanie, jedno dziecko już mamy, córka za kilkanaście dni 5 lat kończy. Teraz większe mieszkanie kupujemy, żeby drugie dziecko też miało własny pokój i ogródek, żeby miało piaskownicę. On po prostu uważa, że skoro za pierwszym razem poszło tak bez problemu, to teraz też tak będzie. Może powinnam mu uwierzyć i wtedy rzeczywiście tak będzie, haha. 😆 Zaraz się okaże, że to moja wina, bo w to nie wierzę. 😆 A tu w temacie jest mnóstwo kobiet, które starają się o drugie lub trzecie dziecko już długo. :)

Ja tez, wymienimy sie testami.. ona mi owu a ja jej ciazowe :D

Ech fajnie by było ale nie sadze.

Po ostatnich dwóch cyklach wiem ze nawet dwie kreski u mnie niewiele znaczą bo długo to szczęście niestety nie trwa.
Dobrze ze jesteśmy krok do przodu do skierowania do specjalisty wiec o tyle jest na plus [emoji1695]

Jezu dziewczyny. Wczoraj skończyło mi się macierzyńskie, nie wiem jak ja zrobię te wszystkie badania, skoro zostało nam 50 zł do 10. Teraz dostałam tylko kasę za pół msc. Masakra :(
Szukam pracy cały czas, w piątek idę starac się o zasiłek dla bezrobotnych. Może przez ten czas coś znajdę

Jezu dziewczyny. Wczoraj skończyło mi się macierzyńskie, nie wiem jak ja zrobię te wszystkie badania, skoro zostało nam 50 zł do 10. Teraz dostałam tylko kasę za pół msc. Masakra :(
Szukam pracy cały czas, w piątek idę starac się o zasiłek dla bezrobotnych. Może przez ten czas coś znajdę
Do 10 przyszłego miesiąca?[emoji33] Jezu. To może odpuść te starania teraz poki nie wyjdziecie na prostą

A Twój partner kiedy ma wypłatę? Do 10 jeszcze prawie 3 tygodnie...to bardzo długo

A co z wypłatą partnera? Nie wiem, czy jest rozważnie starać się o dziecko, jak się nie ma za co żyć i ma się 50 zł, żeby 3 tyg przeżyć. 😱 A cześć badań na pewno można na NFZ zrobić.

reklama
Ech fajnie by było ale nie sadze.

Po ostatnich dwóch cyklach wiem ze nawet dwie kreski u mnie niewiele znaczą bo długo to szczęście niestety nie trwa.
Dobrze ze jesteśmy krok do przodu do skierowania do specjalisty wiec o tyle jest na plus [emoji1695]
Gdzie was wysylaja ? Twoj tz badal nasienie ? Czesto takie mikroporonienia sa od slabego nasienia :(
Mysle, zebys sie wstrzymala ze staraniami.. ja wiem, ze mowia Bog da dziecko, da na dziecko.. no ale troche zdrowego rozsadku potrzeba :)

Do góry