reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Gdzie was wysylaja ? Twoj tz badal nasienie ? Czesto takie mikroporonienia sa od slabego nasienia :(

No właśnie będzie badał nasienie i to jest ostatni krok do zrobienia przed skierowaniem.
Nie wiem jeszcze gdzie dokładnie ale cokolwiek będzie lepiej niż nic w tym wypadku. Na szczęście mam teraz dobrego GP.

reklama
Dziewczyny polecam wejść na ten wątek, na początku mnóstwo poszeregowanej wiedzy o hormonach, kopalnia wiedzy w jednym miejscu 😁
Screenshot_20201118_144207.jpg

Wypłata jest od męża, ale już obliczona na mleko, na leki jakby coś dla Małej, na jedzenie dla nas.
Po prostu zostało mi 50 zł na rozwalenie. Źle się wyraziłam, mogłam napisać.
Jestem ateistką :)
A co z wypłatą partnera? Nie wiem, czy jest rozważnie starać się o dziecko, jak się nie ma za co żyć i ma się 50 zł, żeby 3 tyg przeżyć. [emoji33] A cześć badań na pewno można na NFZ zrobić.
Gdzie was wysylaja ? Twoj tz badal nasienie ? Czesto takie mikroporonienia sa od slabego nasienia :(

Mysle, zebys sie wstrzymala ze staraniami.. ja wiem, ze mowia Bog da dziecko, da na dziecko.. no ale troche zdrowego rozsadku potrzeba :)

Dzięki, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Trzymam kciuki [emoji1695] nic się nie ruszyło w tym cyklu u ciebie nadal? [emoji53]
Rossie.. po ponad dwoch miesiacach mialam @. teraz od 3-8dc mam Lamette.. od wczoraj jest siku na patyku :) cos tam ciemnieja.. ale nadal slabe :) do tego biore witaminy, zbilam tsh, pije mio-inositol :) i licze, ze sobie urodze prezent na urodziny :D

Mamba.. nawet jezeli 50zl... to jest badanie bety, mocz i pobranie materialu :D i kawa z automatu potem :)

Rossie.. po ponad dwoch miesiacach mialam @. teraz od 3-8dc mam Lamette.. od wczoraj jest siku na patyku :) cos tam ciemnieja.. ale nadal slabe :) do tego biore witaminy, zbilam tsh, pije mio-inositol :) i licze, ze sobie urodze prezent na urodziny :D

Mamba.. nawet jezeli 50zl... to jest badanie bety, mocz i pobranie materialu :D i kawa z automatu potem :)

O super ze już chociaż tamten cykl się skończył no i ze coś ci tu przepisali[emoji1695]. Oby teraz się udało!
Tego ci życzę

To mój chłop na szczęście prowadzi bardzo zdrowy tryb życia sam z siebie. Dużo ćwiczy, nie pali, pije tylko od okazji i zdrowo je. Ale z tymi witaminami to też mi marudzi. Namarudzi się przy tym, nagada ale i tak zje bo wie, że nie ma wyjścia [emoji854]
Za to mój łyka wszystko co mu dam. Nie pyta "po co, na co, dlaczego" z góry zakłada, że to dla jego dobra 🤷‍♀️ zawsze się śmieje, żeby się kiedyś nie zdziwił 😂🤣

reklama
Do góry