reklama
MiWiZu
Fanka BB :)
Jak ja byłam w biochemicznej (pierwsza beta 80, druga 130) to zasikałam kilka testów a ani jeden nie pokazał dwóch kresek
U mnie przy becie 25 z groszem słaba kreska a niby test 10.
blanny
Nie no, on nie jest przekonany, że wszystko z nim ok. Wręcz przeciwnie. Uważa, że pewnie nie, bo ma tragiczny tryb życia haha. Mamy już córkę i o drugim decyzję podjęliśmy wspólnie, choć to mój był pomysł. On kiedyś trójkę chciał nawet. Ale z córką udało nam się za pierwszym razem w pierwszym cyklu starań. I on jest pewien, że zaraz nam się uda. Że pewnie nawet w tym cyklu. A jak nie to w następnym. Ale na pewno szybko. Mówię mu, że to już czwarty cykl, a on na to, że niemożliwe, jego zdaniem drugi chyba. I mówi, że skoro wtedy nam się udało od razu, to czemu teraz miałoby się nie udać.Przykre, że Cie nie wspiera... ale niestety faceci sa czesto przekonani, ze z ich strony wszystko okay, chociaz mogliby wiele zmienic, może nie jest gotowy na dziecko skoro nie chce niczego zmienic w swoim życiu :/
blanny
O mój ma tak samo. Leki na nadciśnienie to musiałam z nim razem do lekarza chodzić, żeby w ogóle zaczął się leczyć i zmuszać do łykania. To taki typ. On jak jest chory to nic nie weźmie, dopóki nie umiera już.Mój tez nie chce łykać nic. Nie mówię O jakich witaminach przy staraniu nawet ale tak normalnie nawet wciskam mu multiwitamine jedna i tran zima a ten ma opory. Raz na kilka dni uda mi się go przycisnąć ale nie wiem czemu takie opory ma [emoji2358][emoji2370]
A ja garść co rano biorę lol.
Na szczęście nie pali i pije okazyjnie no ale [emoji2358]
Chociaż teraz myśle jak będzie nasienie sprawdzone i jak coś będzie nie tak na pewno zdanie zmieni ale jakoś nie widzie sensu na razie no i co zrobisz [emoji2370]
Magd.a
DziekujeJa mam te z H&B jak coś Zobacz załącznik 1203080Zobacz załącznik 1203079
ps, testy zaczelam robic te co polecilas
Dziekuje
ps, testy zaczelam robic te co polecilas
Mam nadzieje ze ci się sprawdza [emoji1695]
Ja się cieszę teraz ze kupiłam ich więcej to mam zapas na kolejne 2-3 cykle.
blanny
To ja złośliwe życzę, by Ci się nie przydałyMam nadzieje ze ci się sprawdza [emoji1695]
Ja się cieszę teraz ze kupiłam ich więcej to mam zapas na kolejne 2-3 cykle.
Kinga_26
Mój mąż za to łyka biedny 5 tabletek rano i już nawet nie marudzi, zostało ostatnie 14 tabletek i teraz w nagrodę mam mu zamiar zamówić fertilman jak mu mówię, że pisałyście tutaj o macy albo jeszcze innych specyfikach to mówi weź mi zamów nie umiem go tylko namówić na rzucenie fajek, bo umowa odwieczna była, że kiedy będzie pozytywny test ciążowy to wtedy będzie koniec, jedyny plus, że nie pije alkoholu
reklama
Aa to przepraszam, czasem mi sie wydaje, ze wszystkie tutaj staramy sie o pierwsze dziecko co oczywiscie jest błednym załozeniemNie no, on nie jest przekonany, że wszystko z nim ok. Wręcz przeciwnie. Uważa, że pewnie nie, bo ma tragiczny tryb życia haha. Mamy już córkę i o drugim decyzję podjęliśmy wspólnie, choć to mój był pomysł. On kiedyś trójkę chciał nawet. Ale z córką udało nam się za pierwszym razem w pierwszym cyklu starań. I on jest pewien, że zaraz nam się uda. Że pewnie nawet w tym cyklu. A jak nie to w następnym. Ale na pewno szybko. Mówię mu, że to już czwarty cykl, a on na to, że niemożliwe, jego zdaniem drugi chyba. I mówi, że skoro wtedy nam się udało od razu, to czemu teraz miałoby się nie udać.