Gryfin
Fanka BB :)
Jutro zatestujesz jeszcze raz czy pójdziesz na betę?U mnie też nic.. No nawet przebłysku @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro zatestujesz jeszcze raz czy pójdziesz na betę?U mnie też nic.. No nawet przebłysku @
Nie każdy chce przystąpić do inseminacji czy in vitro ze względów światopoglądowych i myślę że to jest jakaś alternatywa dla tych par, nie neguje takiego pomysłu, szczególnie że to nie ksiądz będzie badał tylko lekarze którzy tam pracująAle, że jak... Że co? Robierasz się, siadasz i zamiast usg jest modlitwa?
Zaraz spadne z kanapy dziewczyny [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Zobacz załącznik 1203126
Ja odniosłam się do samego zdjęcia. Co do światopoglądu to jasne, rozumiem są tacy co naukę odstawią na bok w imię wiary. Jednak jest to coś czego ja nie zrozumiem co nie znaczy, że będę taką osobę wyśmiewać itp bo każda z nas ma prawo do swoich przekonań lecz nadal, dla mnie ksiądz /kościół są 0 ekspertami jeśli chodzi o ginekologięNie każdy chce przystąpić do inseminacji czy in vitro ze względów światopoglądowych i myślę że to jest jakaś alternatywa dla tych par, nie neguje takiego pomysłu, szczególnie że to nie ksiądz będzie badał tylko lekarze którzy tam pracują
Identycznie jak ja, dzisiaj 1dc, testowanie wg apki 16.12Do mnie właśnie ciotka przyjechała. I jak popatrzyłam w aplikacje żeby zaznaczyć to jednak dziś miała być [emoji1751]ja nie wiem jak to liczę ale ona się lepiej kiedy przyjść. Czyli witam się po raz drugi tym razem w 1 DC. Kto ze mną ? [emoji16] Czyli wychodzi na to że testy 16.12 [emoji16]
Ja jutro tak czy siak muszę iść na badania dla endo, bo musiałam wizytę przesunąć na przyszły wtorek, więc jak do tego czasu @ się nie zjawi to dodatkowo zrobię betęJutro odpuszam, czekam do soboty jak @ nie przyjdzie to rano testuje a później beta. Chociaż już nie liczę na drugą kreskę. Chcę @ i nowy cykl bo tylko mnie to męczy.
A Ty jak robisz?
Mój kalendarzyk też się dopomina. Już mu kazałam sp...
O ginekologię to 0 a jeśli chodzi o poczęcia to wydaje im się że są hehe wiecie co boję się że jeśli u nas kler nadal będzie miał taki wpływ na decyzje rządu to i in vitro będzie u nas zakazane przecież ta cała Godek prócz aborcji jest też przeciwna sztucznym metodą zapłodnieniaJa odniosłam się do samego zdjęcia. Co do światopoglądu to jasne, rozumiem są tacy co naukę odstawią na bok w imię wiary. Jednak jest to coś czego ja nie zrozumiem co nie znaczy, że będę taką osobę wyśmiewać itp bo każda z nas ma prawo do swoich przekonań lecz nadal, dla mnie ksiądz /kościół są 0 ekspertami jeśli chodzi o ginekologię