Julliette
Fanka BB :)
Olej! dla tych co nie połykają
Chyba kupię kapsułki, bo w domu już mam lniany i z czarnuszki, mąż mnie wyrzuci z domu jak zobaczy kolejny olej w lodówce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olej! dla tych co nie połykają
Mozesz zrobic zdjecie tej kapsulki w porownaniu do czegos Moze tez bym chlopu kupila niech sie przysluzy do tych staran
Cześć, jestem tutaj nowa, choć czytam Was od pewnego czasu. Może się przestawię
Nazywam się Agnieszka i z mężem staramy się o dzidziusia dopiero od tego miesiąca. [emoji205] mam dostać 24 listopada, 9go miałam owu wg aplikacji, ale miałam wrażenie, że była 2 dni później [emoji2372] Pierwsze testowanie przede mną i powiem szczerze, że trochę się tym stresuje. Chcielibyśmy mieć już dzidzię, ale wiem, że to dopeiro 1 cykl starań, więc cudów się nie spodziewam
Witaj, życzę Ci żeby to był Twój pierwszy i ostatni cykl starań a testem się nie stresuj, może wyjść negatywny, to dopiero Twój pierwszy cyklCześć, jestem tutaj nowa, choć czytam Was od pewnego czasu. Może się przestawię
Nazywam się Agnieszka i z mężem staramy się o dzidziusia dopiero od tego miesiąca. mam dostać 24 listopada, 9go miałam owu wg aplikacji, ale miałam wrażenie, że była 2 dni później Pierwsze testowanie przede mną i powiem szczerze, że trochę się tym stresuje. Chcielibyśmy mieć już dzidzię, ale wiem, że to dopeiro 1 cykl starań, więc cudów się nie spodziewam
Cześć Nic się nie stresuj, życzę Ci dwóch pięknych kreseczekCześć, jestem tutaj nowa, choć czytam Was od pewnego czasu. Może się przestawię
Nazywam się Agnieszka i z mężem staramy się o dzidziusia dopiero od tego miesiąca. mam dostać 24 listopada, 9go miałam owu wg aplikacji, ale miałam wrażenie, że była 2 dni później Pierwsze testowanie przede mną i powiem szczerze, że trochę się tym stresuje. Chcielibyśmy mieć już dzidzię, ale wiem, że to dopeiro 1 cykl starań, więc cudów się nie spodziewam
U mnie to samo. Dziś rozwiane nadzieje na cokolwiek wiec razem z tobą czekam na @ ...Cześć dziewczyny test negatywny, czekamy na @ w takim razie
Tak coś właśnie czuje, że może wyjść negatywny. 6 dni przed @ mam ból cycków, i pobolewanie podbrzusza. Zazwyczaj boli przed samym okresem, a ten ból w zasadzie jest od owuWitaj, życzę Ci żeby to był Twój pierwszy i ostatni cykl starań a testem się nie stresuj, może wyjść negatywny, to dopiero Twój pierwszy cykl
Dziś zrobiłam zdjęcia przy oknie tak jak dziewczyny radziły i już wszystko pięknie wychodziJa też wczoraj taki komunikat miałam [emoji2368] Nie wiem czy za ciemne zdjęcie czy inny powód[emoji848][emoji848]