reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Musisz iść się przebadać wzdłuż i wszerz. Wtedy będziesz wiedziała co się dzieje.Jie wiem co się dzieje, ale plamie żywa krwią. Może inaczej, krwawie, ale bardzo malutko, jakby plamienia. A jestem w 12 dc [emoji33]
coca
Mam pytanie, szczególnie do dziewczyn, które chodziły bądź chodzą na monitoring cyklu. Na ile przed owulacja zaczynacie chodzić do lekarza?
W zeszłym miesiącu miałam wizytę akurat w środku cyklu, a że rozmawiałam z ginem o staraniach to stwierdził, że sprawdzi przy okazji co i jak, no i wg niego byłam już po owulacji ok 2 dni (co dziwne pozytywny test owulacyjny wyszedł mi dzień przed wizytą u lekarza) i stwierdził, żebym podeszła w kolejnym cyklu jak będę w 12dc, a że wypada to w niedzielę to zastanawiam się czy lepiej pójść w piątek-10 dzień czy w poniedziałek- 13 dzień? [emoji2955]
Idź w 10dc, jeszcze przed owu podejrzeć jak wyglada sytuacja. Później w okolicy owu lub po, zależy jak to będzie wyglądało w 10dc. Mi kazała przyjść jak będę już po miesiączce.
Ewuuu
Tylko się cieszyć[emoji847][emoji4]
Aż poleciałam do toalety sprawdzić.... I nic czysto, objawów okresowych nadal brak [emoji16][emoji2368]
Julliette
Mam pytanie, szczególnie do dziewczyn, które chodziły bądź chodzą na monitoring cyklu. Na ile przed owulacja zaczynacie chodzić do lekarza?
W zeszłym miesiącu miałam wizytę akurat w środku cyklu, a że rozmawiałam z ginem o staraniach to stwierdził, że sprawdzi przy okazji co i jak, no i wg niego byłam już po owulacji ok 2 dni (co dziwne pozytywny test owulacyjny wyszedł mi dzień przed wizytą u lekarza) i stwierdził, żebym podeszła w kolejnym cyklu jak będę w 12dc, a że wypada to w niedzielę to zastanawiam się czy lepiej pójść w piątek-10 dzień czy w poniedziałek- 13 dzień?
Ja u siebie w mieście normalnie jestem co kilka dni: 10dc i 12dc i 14dc na monitoringu, a jeśli jadę do lekarza prowadzącego to zwykle w okolicach 10dc żeby mógł zaplanować kiedy mam wziąć zastrzyk (Pregnyl). I potem ewentualnie tydzień później żeby sprawdzić czy coś pękło
Na twoim miejscu chyba wybrałabym się na monitoring 10dc - lekarz sprawdzi jak wyglądają pęcherzyki i może sam coś podpowie
AniaL92
Witaj w takim razie powodzenia i trzymam kciuki, abyś nie musiała długo czekać na II kreseczkiTak coś właśnie czuje, że może wyjść negatywny. 6 dni przed @ mam ból cycków, i pobolewanie podbrzusza. Zazwyczaj boli przed samym okresem, a ten ból w zasadzie jest od owu
Na razie mam jednak cichą nadzieje, że będą II kreski.
Aż poleciałam do toalety sprawdzić.... I nic czysto, objawów okresowych nadal brak
U mnie też nic.. No nawet przebłysku @
reklama
HeraUnique
Ale, że jak... Że co? Robierasz się, siadasz i zamiast usg jest modlitwa?Zaraz spadne z kanapy dziewczyny Zobacz załącznik 1203126