reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kolejny cykl przed Tobą ✊ przynajmniej Twoja @ była tak miła i nie dała Ci zmarnować testu, moja miała dzisiaj przyjść i nic 🤦‍♀️
Może i była miła, że przyszła w czasie ale zdążyła mnie wymęczyć 🤦‍♀️ nie dość, że wcześniej zaczęły mi się objawy pms, to jeszcze od 3 w nocy mam cały czas bóle. Zwykle po tabletkach przechodziło, a dzisiaj jak na złość, cały czas boli 🤨

reklama
No u mnie zaczął się 4 cykl starań, testy owulacyjne zamówione, aplikacja ściągnięta, a z witaminek mam już jakiś czas :kwas foliowy, pregna start, olej z wiesiołka i salfazin, myślę że póki co chyba starczy. Może się uda jeszcze w tym roku i będzie prezent na święta 😊

No u mnie zaczął się 4 cykl starań, testy owulacyjne zamówione, aplikacja ściągnięta, a z witaminek mam już jakiś czas :kwas foliowy, pregna start, olej z wiesiołka i salfazin, myślę że póki co chyba starczy. Może się uda jeszcze w tym roku i będzie prezent na święta 😊

Mi w drugiej ciąży udało się w 4 cyklu starań, który spisałam na straty, także trzymam kciuki za szczęśliwy. 👍😀

A na co ten salfazin? Trzymam kciuki za udany cykl ✊ Powodzenia!

To u mnie podobnie, dzisiaj zaczyna się 4 cs i też mam nadzieję, że taki był gdzieś tam plan, że II kreski mają być prezentem na święta 😊

reklama
Do góry