Spróbuj zrobić fotke w innym świetle, ja też czasem mam z tym problem i wtedy robie fotke w innym miejscu, ale generalnie zawsze staram sie robic w tym samym swietleDzień dobry
@Gryfin ile już dni po owu? Mojej przyjaciółce dopiero trzeci test wyszedł pozytywny, więc póki nie ma @ to jest nadzieja
Dziewczyny, nie mogę wrzucić kolejnych testów do Premom. Tzn mogę ale nie liczy automatycznie T/C ratio. Miałyście tak? Czy coś robię źle? Pojawia się komunikat jak w załączniku.
reklama
A przesuneła Ci się owu tak jak mi?
Ja mam zawsze owu bardzo późno, w tym msc nie robiłam testów więc nawet nie wiem tak na 100% ale z obserwacji śluzu wynikało, że miałam w okolicach 24 dnia cyklu (cykle mam zawsze długie około 33-34 dni) i u mnie taki czas owulacji jest normalny. A dziewczynom wczoraj pisałam bzdury bo mówiłam o 17 DC tylko ze ja do tych dni nie liczyłam czasu miesiączki... Coś mnie zamroczyło chyba z tych nerwów. Więc u mnie zaraz po owu jakieś 10 dni później wypada zawsze @. No ale w tym msc bez testu na owu to nic tak naprawdę nie wiem
blanny
Fanka BB :)
Źle robisz zdjęcia i nie może na nich złapać, gdzie kreski są. Tak mi się wydaje. Może światło złe. Spróbuj przy oknie albo z lampą może.Dzień dobry
@Gryfin ile już dni po owu? Mojej przyjaciółce dopiero trzeci test wyszedł pozytywny, więc póki nie ma @ to jest nadzieja
Dziewczyny, nie mogę wrzucić kolejnych testów do Premom. Tzn mogę ale nie liczy automatycznie T/C ratio. Miałyście tak? Czy coś robię źle? Pojawia się komunikat jak w załączniku.
U mnie przy becie 15, była blada kreska...Jak ja byłam w biochemicznej (pierwsza beta 80, druga 130) to zasikałam kilka testów a ani jeden nie pokazał dwóch kresek
blanny
Czyli drugą fazę cyklu masz tylko 10 dni? To bardzo mało... Może być za mało dla zarodka by się poprawnie zagnieździł. Jesteś pewna? Rozmawiałaś o tym z ginekologiem?Ja mam zawsze owu bardzo późno, w tym msc nie robiłam testów więc nawet nie wiem tak na 100% ale z obserwacji śluzu wynikało, że miałam w okolicach 24 dnia cyklu (cykle mam zawsze długie około 33-34 dni) i u mnie taki czas owulacji jest normalny. A dziewczynom wczoraj pisałam bzdury bo mówiłam o 17 DC tylko ze ja do tych dni nie liczyłam czasu miesiączki... Coś mnie zamroczyło chyba z tych nerwów. Więc u mnie zaraz po owu jakieś 10 dni później wypada zawsze @. No ale w tym msc bez testu na owu to nic tak naprawdę nie wiem
coca
U mnie też obecnie 4 cs, dziś 20 dc więc tydzien do terminu miesiaczki
U mnie tez 4cs i dziś 21dc [emoji16][emoji112]
Lepiej przy oknie, w dziennym świetleŹle robisz zdjęcia i nie może na nich złapać, gdzie kreski są. Tak mi się wydaje. Może światło złe. Spróbuj przy oknie albo z lampą może.
coca
Dzień dobry [emoji4]
@Gryfin ile już dni po owu? Mojej przyjaciółce dopiero trzeci test wyszedł pozytywny, więc póki nie ma @ to jest nadzieja [emoji847]
Te facelle zabudowane ciężko z ta aplikacja współpracują [emoji6] spróbuj w lepszym oświetleniu tak jak dziewczyny pisały [emoji3526]
Gryfin
Jak to możliwe?Jak ja byłam w biochemicznej (pierwsza beta 80, druga 130) to zasikałam kilka testów a ani jeden nie pokazał dwóch kresek
reklama
coca
Czyli drugą fazę cyklu masz tylko 10 dni? To bardzo mało... Może być za mało dla zarodka by się poprawnie zagnieździł. Jesteś pewna? Rozmawiałaś o tym z ginekologiem?
To samo wczoraj sugerowałam [emoji6]