mariaantonina96
Fanka BB :)
Dziewczyny jak się nazywa ta aplikacja do testów owulacyjnych co polecacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie możliwe a my tak czekamy na Twoje krechyCześć dziewczyny test negatywny, czekamy na @ w takim razie
Z tego, co rozumiem, Zazu nie ma testów w domu i chce wysłać po nie do sklepu/apteki partnera. Testy się robi z porannego moczu, a jej się chce już teraz siusiu i pyta, czy może zrobić siku i zebrać ten mocz, a potem z niego zrobić.A czemu po godzinie? Nie Mozesz odrazu za testować? W sumie nie wiem czy po godzinie mocz traci jakieś tam stężenie czy co tam się z nim robi, ale ja bym miała wątpliwości po godzinnym moczu
PremomDziewczyny jak się nazywa ta aplikacja do testów owulacyjnych co polecacie
Dziewczyny jak się nazywa ta aplikacja do testów owulacyjnych co polecacie
To pogoń chłopa szybciej bo się ZsiusiaszBo nie mam testu a siku mi się chce dobra najwyżej zrobię go jutro, jeden dzień w tą czy w tamtą już mi nic nie zmieni
Też tak miałam przy pierwszym cyklu starań. W ciąży nie byłam a kreska drugą wyszła jakimś cudem a beta 0...Mi też się wydaje, że sporo ma druga kreskę po czasie. Ja ostatnio na nord teście a jest dosyć zachwalany po czasie miałam takie tłuste krechy, że aż żal wyrzucać było
Kurcze więc tylko @ się przesunęła?Cześć dziewczyny test negatywny, czekamy na @ w takim razie