U mnie też obecnie 4 cs, dziś 20 dc więc tydzien do terminu miesiaczkiTo u mnie podobnie, dzisiaj zaczyna się 4 cs i też mam nadzieję, że taki był gdzieś tam plan, że II kreski mają być prezentem na święta
reklama
AniaL92
Fanka BB :)
A jesteś przed czy po terminie @? Przepraszam może przeoczyłam jak pisałaś wcześniejStaram się szukać pozytywów, zawsze to kolejne starania, a one są akurat przyjemne no i teraz dokładniej podejdę do swojego cyklu, będę regularniej łykać witaminy...
No cóż tak miało być
AniaL92
A może owu się przesunęła? To i @ się przesunieDziś 3 dniem po terminie
Zazwyczaj mam regularne cykle więc to dla mnie dziwne, ale cóż może przesilenie mnie jakieś dopadło i organizm jeszcze nie chce się męczyć
E
Em82
Gość
Cześć dziewczyny, o matko trochę dłużej pospałam a wy już tyle napisalyście[emoji86] ja też baaaardzo często miałam ma testach po czasie 2 kreskę. Dlatego teraz je robię, patrzę i od razu wyrzucam bo potem człowiek głupieje od tego wpatrywania się.
@Gryfin przykro mi, że test znow negatywny. Ale jeszcze się nie smućmy. Jeszcze @ nie ma [emoji6]
@Gryfin przykro mi, że test znow negatywny. Ale jeszcze się nie smućmy. Jeszcze @ nie ma [emoji6]
Dzień dobry
@Gryfin ile już dni po owu? Mojej przyjaciółce dopiero trzeci test wyszedł pozytywny, więc póki nie ma @ to jest nadzieja
Dziewczyny, nie mogę wrzucić kolejnych testów do Premom. Tzn mogę ale nie liczy automatycznie T/C ratio. Miałyście tak? Czy coś robię źle? Pojawia się komunikat jak w załączniku.
@Gryfin ile już dni po owu? Mojej przyjaciółce dopiero trzeci test wyszedł pozytywny, więc póki nie ma @ to jest nadzieja
Dziewczyny, nie mogę wrzucić kolejnych testów do Premom. Tzn mogę ale nie liczy automatycznie T/C ratio. Miałyście tak? Czy coś robię źle? Pojawia się komunikat jak w załączniku.
Załączniki
Gryfin
A więc tak normalnie termin @ miałabym na ten poniedziałek, ale owu według testów i ogólnej obserwacji (śluz, kłucie w jajniku) była później test pozytywny wyszedł dwa dni później niż miał wyjść, do tego licze jeszcze 48h do wystąpienia owulacji po teście, więc koniec końców dziś zaczyna mi się 13dpoDzień dobry
Gryfin
A przesuneła Ci się owu tak jak mi?Dziś 3 dzień po terminie
Zazwyczaj mam regularne cykle więc to dla mnie dziwne, ale cóż może przesilenie mnie jakieś dopadło i organizm jeszcze nie chce się męczyć
MamaR
Az teraz sprawdziłam i wszystkie moje testy z jedną gruba kreska Może tak działa mój mocz hahaCześć dziewczyny, o matko trochę dłużej pospałam a wy już tyle napisalyście[emoji86] ja też baaaardzo często miałam ma testach po czasie 2 kreskę. Dlatego teraz je robię, patrzę i od razu wyrzucam bo potem człowiek głupieje od tego wpatrywania się.
Dziewczyny miłego dnia i oby @ nie poprzychodzily do tych które mają testować na niech :-)
reklama
Jak ja byłam w biochemicznej (pierwsza beta 80, druga 130) to zasikałam kilka testów a ani jeden nie pokazał dwóch kresekA więc tak normalnie termin @ miałabym na ten poniedziałek, ale owu według testów i ogólnej obserwacji (śluz, kłucie w jajniku) była później test pozytywny wyszedł dwa dni później niż miał wyjść, do tego licze jeszcze 48h do wystąpienia owulacji po teście, więc koniec końców dziś zaczyna mi się 13dpo