Gryfin
Fanka BB :)
Ja też czekałam, ale się nie pojawiły zostaje mi czekać na @ chociaż na nią też się nic nie zapowiada...No nie możliwe ☹ a my tak czekamy na Twoje krechy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czekałam, ale się nie pojawiły zostaje mi czekać na @ chociaż na nią też się nic nie zapowiada...No nie możliwe ☹ a my tak czekamy na Twoje krechy
Dopóki nie ma @ jest nadzieja nic się na nią nie zapowiada też, pewnie uderzy z zaskoczeniaKurcze więc tylko @ się przesunęła?
Kolejny cykl przed Tobą przynajmniej Twoja @ była tak miła i nie dała Ci zmarnować testu, moja miała dzisiaj przyjść i nicCześć dziewczyny, witam w 1dc. Tak jak zaczęłam przypuszczać, nie doczekałam do testowania. Z jednej strony dobrze, przynajmniej nie "zmarnowałam" testu ale z drugiej miałam nadzieję, że chociaż z jeden dzień się przesunie @ bo na kolejną wizytę do gina mam przyjść w 12 dc, a to licząc od dzisiaj wypada w niedzielę
No kurde, nieCześć dziewczyny test negatywny, czekamy na @ w takim razie
Dopóki nie ma @ jest nadzieja więc dalej trzymamy kciukiJa też czekałam, ale się nie pojawiły zostaje mi czekać na @ chociaż na nią też się nic nie zapowiada...
Dziękuję też mam jeszcze nadzieję, bo moja przyjaciółka w dzień @ zatestowała i też jej wyszedł negatywny a w ciąży była ale cierpliwie czekam na rozwój wydarzeńDopóki nie ma @ jest nadzieja więc dalej trzymamy kciuki
N betę idźDziękuję też mam jeszcze nadzieję, bo moja przyjaciółka w dzień @ zatestowała i też jej wyszedł negatywny a w ciąży była ale cierpliwie czekam na rozwój wydarzeń
Teraz już jestem w pracy, jutro od rana idę na badania tarczycy więc przy okazji zrobię betę jeśli do tego czasu @ się nie pojawiN betę idź