reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jeśli chodzi o testy ciążowe to z mojego doświadczenia nigdy nie pojawia się druga kreska po czasie jak nie ma ciąży. Jak jest choć blada nawet po czasie to znaczy się że jest ciąża. Używałam testów różnych firm i takie moje obserwacje :-) bo pisze niby żeby po czasie nie brać wyniku pod uwagę. A ja miałam taki odchyl że nie wyrzucałam testów tylko trzymałam w pudełku wszystkie 🤪
Co do owulacyjnych to trudno stwierdzić jak to jest po czasie 🙈
Ja za to używałam wielu testów rożnych firm i kilka z nich po czasie miało 2 kreskę, a w ciazy nie byłam 🤷‍♀️ nie raz przy wyrzucaniu widziałam 2 kreskę. Także taki wynik może wprowadzić kobietę w błąd 💁‍♀️

reklama
Ja za to używałam wielu testów rożnych firm i kilka z nich po czasie miało 2 kreskę, a w ciazy nie byłam 🤷‍♀️ nie raz przy wyrzucaniu widziałam 2 kreskę. Także taki wynik może wprowadzić kobietę w błąd 💁‍♀️

Mi też się wydaje, że sporo ma druga kreskę po czasie. Ja ostatnio na nord teście a jest dosyć zachwalany po czasie miałam takie tłuste krechy, że aż żal wyrzucać było 🤣🤪

reklama
Jeszcze nie, muszę wysłać mojego chłopa po testi i tak się zastanawiam czy jak np sikne do pojemniczka i wytestuje z tego moczu za jakąś godzinę to ma to sens? 🙈
A czemu po godzinie? Nie Mozesz odrazu za testować? 🤷‍♀️ W sumie nie wiem czy po godzinie mocz traci jakieś tam stężenie czy co tam się z nim robi, ale ja bym miała wątpliwości po godzinnym moczu 😊😜

Do góry