coca
Fanka BB :)
Ja podziwiam osoby które potrafią czekać z testem do dnia @ lub po [emoji2] Mi się tak tylko raz zdarzyło jak nie spodziewałam się ciąży bo jej nie planowalam ale okres się spóźniał więc zrobiłam test i dwie kreski! Jakież było moje zdziwienie haha wczesniejsze ciążę poprzedzone staraniami zawsze były sprawdzane przed terminem @ badaniem krwi lub testem. Nawet nie wiecie ile kasy zużyłam na testy i badania krwi [emoji1787] Ale taka już jestem. W pierwszej ciąży beta pierwsza była 2.2 druga 7.7 a w drugiej ciąży UWAGA beta pierwsza 0.2 [emoji2957] Ale już wiedziałam że to ciąża.
Dziś 22 dc i pewnie gdyby nie to że siedzę z dziećmi sama w domu to jutro byłabym już na badaniach krwi [emoji1787] Ale poczekam do piątku tak jak mam luteine odstawić.
Właśnie dlatego nie robię tego wcześniej [emoji6] dla mnie takie wartości bety nie dałyby nadziei, a tylko wątpliwości, a szukanie cienia cienia na teście nie jest dla mnie ani zabawa ani żadna inna forma przyjemności [emoji16] znając siebie zapetlilabym się i testowała już codziennie aż do @.
Ale tak jak mówiłam, to jest tylko i wyłącznie moje zdanie, moje podejście wynikające z mojego charakteru i nastawienia do tych spraw [emoji6] każdy robi co chce, jak chce i kiedy chce [emoji16] nie pochwalam tego i nie rozumiem, tak jak niektórzy zapewne mnie, ale się nie wtrącam, bo to nie moja sprawa. Grunt, żeby każda zobaczyła prędzej czy później te dwie upragnione kreski [emoji3590]