reklama
blanny
Fanka BB :)
Właśnie córka też dostała biegunki. A ja zaraz umrę na ból brzucha, żołądka. Jakbym miała zbyt nudno w życiu.Albo grypa zoladkowo-jelitowa. Współczuję. Zdrowiejcie szybko[emoji1320][emoji173]
CzarnaMamba21
No i znowu mam problem...
Zrobiłam test owulacyjny, tak jak tamte inne ok. 11 godziny, a później ok. 17.
Kreska w ogóle nie ściemniała, jest wręcz blada. Tak jakbym nie wiem, owulacje miała już czy kit już wie co się dzieje...
A jestem dopiero w 9dc
Kreska w ogóle nie ściemniała, jest wręcz blada. Tak jakbym nie wiem, owulacje miała już czy kit już wie co się dzieje...
A jestem dopiero w 9dc
E
Em82
Gość
No to 3 dni będziecie mieć wyjete z życiorysu. Dbaj żeby córka się nie odwodniła. U dzieci bardzo łatwo o to. Tym bardziej jesli biegunka i wymioty występują jednocześnie.[emoji6]Właśnie córka też dostała biegunki. [emoji2360] A ja zaraz umrę na ból brzucha, żołądka. [emoji2360] Jakbym miała zbyt nudno w życiu. [emoji135]
Ewuuu
Czyli na grudzień warto zaopatrzyć się w Facelle?
Pinkom nie ufam, ale facelle już jak najbardziej.
Gratulacje
E
Em82
Gość
Poziom hormonu lh jest zmienny w różnych dniach cyklu. Rób codziennie, bo może jeszcze zacząć ciemniec. To nie problem, wszystko jest ok, jeszcze jest sporo czasu.No i znowu mam problem...
A jestem dopiero w 9dc
CzarnaMamba21
Facelle strumieniowe, paskowych nie kupuj
Czyli na grudzień warto zaopatrzyć się w Facelle?
CzarnaMamba21
Mam nadzieję, zrobię dzisiaj jeszcze ok 17 i zobaczę.
Poziom hormonu lh jest zmienny w różnych dniach cyklu. Rób codziennie, bo może jeszcze zacząć ciemniec. To nie problem, wszystko jest ok, jeszcze jest sporo czasu.
reklama
coca
No i znowu mam problem...
A jestem dopiero w 9dc
Zobacz załącznik IMG_3689.jpg
Poziom LH może się zmieniać zarówno w ciągu cyklu, jak i w ciągu doby. Niepotrzebnie już teraz robisz testy kilka razy dziennie [emoji6] narazie wystarczy raz dziennie, a dopiero w okolicy owu jak chcesz to zwiększ częstotliwość.