reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No i znowu mam problem...
Zrobiłam test owulacyjny, tak jak tamte inne ok. 11 godziny, a później ok. 17.
Kreska w ogóle nie ściemniała, jest wręcz blada. Tak jakbym nie wiem, owulacje miała już czy kit już wie co się dzieje...
A jestem dopiero w 9dc :(

Właśnie córka też dostała biegunki. [emoji2360] A ja zaraz umrę na ból brzucha, żołądka. [emoji2360] Jakbym miała zbyt nudno w życiu. [emoji135]
No to 3 dni będziecie mieć wyjete z życiorysu. Dbaj żeby córka się nie odwodniła. U dzieci bardzo łatwo o to. Tym bardziej jesli biegunka i wymioty występują jednocześnie.[emoji6]

Kreska w ogóle nie ściemniała, jest wręcz blada. Tak jakbym nie wiem, owulacje miała już czy kit już wie co się dzieje...
Poziom hormonu lh jest zmienny w różnych dniach cyklu. Rób codziennie, bo może jeszcze zacząć ciemniec. To nie problem, wszystko jest ok, jeszcze jest sporo czasu.

reklama

Zobacz załącznik IMG_3689.jpg

Poziom LH może się zmieniać zarówno w ciągu cyklu, jak i w ciągu doby. Niepotrzebnie już teraz robisz testy kilka razy dziennie [emoji6] narazie wystarczy raz dziennie, a dopiero w okolicy owu jak chcesz to zwiększ częstotliwość.

Do góry