reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mnie 2 cykle temu bolały sutki, piersi z boku, byłam zmęczona, miałam zmienne nastroje, raz było mi zimno, a raz gorąco. Kłucie jajników, inny śluz. I nie jestem w ciąży [emoji2368] chyba, że to już 2 miesiąc [emoji848][emoji854] I dziewczyny nie ma co pytać innej jak się czuje, jakie ma objawy bo wy możecie nie mieć żadnych I być w ciąży, jak moja przyjaciółka [emoji2368] wyluzujcie trochę bo zwariujecie jak tak co cykl będziecie się nakręcać [emoji6][emoji854]
Dokładnie ja miałam tak samo w ostatnim cyklu i w ciąży też niestety nie jestem. Z synkiem jak byłam w ciąży to nie miałam w ogóle żadnych objawów. Wiadomo że każda z nas może mieć inne objawy lub nie mieć ich w ogóle dlatego nie warto się doszukiwać ale poczytać co komu dolega, czemu nie
No i znowu mam problem...
Zrobiłam test owulacyjny, tak jak tamte inne ok. 11 godziny, a później ok. 17.
Kreska w ogóle nie ściemniała, jest wręcz blada. Tak jakbym nie wiem, owulacje miała już czy kit już wie co się dzieje...
A jestem dopiero w 9dc :(
Mi aplikację pokazywały w ostatnim cyklu owu na 26 października a test pozytywny wyszedł dopiero 28 października. I tak jak dziewczyny pisały, testy najlepiej robić raz dziennie o stałej porze, byle nie rano, a jak kreski będą ciemniec to wtedy robić dwa lub nawet 3 dziennie

reklama
Dzien dobry 🙋‍♀️

Większość z was się przymierza do testowania ciążowymi a ja dopiero dzisiaj 1 dpo. Jedyna dobra wiadomość to to że owu mam dzień wcześniej niż w ostatnich 3 cyklach😊

Wszystkim testującym życzę oczywiście 2 kreseczki na ciążowym a te co czekają na owu życzę owocnych starań.

Kto ma dzisiaj podobny dc do mnie?🤔🤔 Ja dzisiaj 15dc

Dzien dobry [emoji2320]

Większość z was się przymierza do testowania ciążowymi a ja dopiero dzisiaj 1 dpo. Jedyna dobra wiadomość to to że owu mam dzień wcześniej niż w ostatnich 3 cyklach[emoji4]

Wszystkim testującym życzę oczywiście 2 kreseczki na ciążowym a te co czekają na owu życzę owocnych starań.

Kto ma dzisiaj podobny dc do mnie?[emoji848][emoji848] Ja dzisiaj 15dc

18dc [emoji119]

Dzien dobry 🙋‍♀️

Większość z was się przymierza do testowania ciążowymi a ja dopiero dzisiaj 1 dpo. Jedyna dobra wiadomość to to że owu mam dzień wcześniej niż w ostatnich 3 cyklach😊

Kto ma dzisiaj podobny dc do mnie?🤔🤔 Ja dzisiaj 15dc
Hej ! podobny niekoniecznie ale 24 dc :) i od wczoraj czuje prawy jajnik jakby zaciskał i puszczał :(

reklama
Do góry