gratulacjeJeden 6 dni przed terminem @(na dole) drugi 5 dni przed
reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Według ovufriend za 2 dni mam owulacje
Zobacz załącznik 1201725
Poziom LH może się zmieniać zarówno w ciągu cyklu, jak i w ciągu doby. Niepotrzebnie już teraz robisz testy kilka razy dziennie [emoji6] narazie wystarczy raz dziennie, a dopiero w okolicy owu jak chcesz to zwiększ częstotliwość.
blanny
Dziękuję Ci. No strasznie jest. Noc była okropna. Oby kolejna nie miała takich atrakcji.No to 3 dni będziecie mieć wyjete z życiorysu. Dbaj żeby córka się nie odwodniła. U dzieci bardzo łatwo o to. Tym bardziej jesli biegunka i wymioty występują jednocześnie.[emoji6]
CzarnaMamba21
I teraz się dowiedziałam, że ovufriend nie jest darmowe... Za 5 dni kończy mi się pakiet premium testowy [emoji33]
coca
Według ovufriend za 2 dni mam owulacje
Tez tak mi kiedyś prognozował a się przesunęła o tydzień. Mam na myśli, ze jak zaczną Ci ciemniec testy to wtedy możesz zwiększyć częstotliwość. Wiele dziewczyn jest ciagle na niskich i nagle maja chwilowy skok LH i tyle [emoji2368] Premom na głównej stronie tez pisze sugerowana liczbę testów do wykonania. Tak wyglądał mój początek cyklu [emoji6]
E
Em82
Gość
Darmowy dostęp też jest tylko jest mniej opcji dostępnych.I teraz się dowiedziałam, że ovufriend nie jest darmowe... Za 5 dni kończy mi się pakiet premium testowy [emoji33]
Hej! A u mnie ból podbrzusza, ze strony jajnika sie utrzymuje i temperatura skoczyła do 37,13, jeszcze nie widziałam u siebie tak wysokiej odkad mierze. Owu była albo 11 albo 13 listopada... troche sie martwie, jesli sie ten bol utrzyma to pojde do lekarza.
Katalinazed
Hej, 26 dc test zrobiony no i cóż biel (1.11 pozytywny test owulacyjny) staram się myśleć pozytywnie ale to już rok jak się staramy
K
Katijah
Gość
Współczuję ech....Hej, 26 dc test zrobiony no i cóż biel (1.11 pozytywny test owulacyjny) staram się myśleć pozytywnie ale to już rok jak się staramy
@Ancka gratulacje
reklama
Ancka
Też miałam iść do lekarza bo od owu kuły mnie jajniki więc postanowiłam że zanim pójdę zrobię testHej! A u mnie ból podbrzusza, ze strony jajnika sie utrzymuje i temperatura skoczyła do 37,13, jeszcze nie widziałam u siebie tak wysokiej odkad mierze. Owu była albo 11 albo 13 listopada... troche sie martwie, jesli sie ten bol utrzyma to pojde do lekarza.