Poza tym my się nie nakręcamy tylko dzielimy naszymi odczuciami po to to forum chyba jest , przecież nie będziemy pisać o pogodzie bez obrazyMnie 2 cykle temu bolały sutki, piersi z boku, byłam zmęczona, miałam zmienne nastroje, raz było mi zimno, a raz gorąco. Kłucie jajników, inny śluz. I nie jestem w ciąży chyba, że to już 2 miesiąc I dziewczyny nie ma co pytać innej jak się czuje, jakie ma objawy bo wy możecie nie mieć żadnych I być w ciąży, jak moja przyjaciółka wyluzujcie trochę bo zwariujecie jak tak co cykl będziecie się nakręcać
reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
A gdzie mieszkasz?
Ciążowy
Ciążowy
Mieszkasz bardzo blisko mnieTo jest ciążowy czy owu?
CzarnaMamba21
Ciążowy.
Oooi, ja mieszkam na B [emoji3]
A gdzie teraz mieszkasz?
Oooi, ja mieszkam na B [emoji3]
A gdzie teraz mieszkasz?
To test ciążowy? Bo ja widzę dwie kreski Mieszkałam kiedyś w Tychach na osiedlu A :-)
HeraUnique
Ale ja nic złośliwie nie napisałam. Nie wiem czego tu się dopatrujesz napisałam jak to wyglądało u mnie w cyklu I, że każda z nas będzie miała inaczej forum jest od wspierania się, nie inaczej. I ja to widzę jak nakręcanie sięPoza tym my się nie nakręcamy tylko dzielimy naszymi odczuciami po to to forum chyba jest , przecież nie będziemy pisać o pogodzie bez obrazy
CzarnaMamba21
BTW. Ja jestem przed owulacja, 2 dni temu skończył mi się okres, nawet 3 nie licząc plamień co jakiś czas. Teraz zajrzałam na ovufriend i jednak 4 dni [emoji23]
Zamiast okresu 6 dni jak zawsze, miałam 3 w porywach do 3 i pół.
W poprzednim cyklu też mi testyh wychodziły dodatnie, ponoć był pęcherzyk 1 mm, po tygodniu już go nie było.ogolnie to nie wiem co jest grane ze mną. Na szczęście za 5 dni mam wizytę
Zamiast okresu 6 dni jak zawsze, miałam 3 w porywach do 3 i pół.
W poprzednim cyklu też mi testyh wychodziły dodatnie, ponoć był pęcherzyk 1 mm, po tygodniu już go nie było.ogolnie to nie wiem co jest grane ze mną. Na szczęście za 5 dni mam wizytę
E
Em82
Gość
Bielsko-BiałaA gdzie mieszkasz?
Ciążowy
Mi się wydaje, że to fabryczną kreskę tak widać. Jakieś dziwne te testy.
Ale my wszystkie o tym wiemy że każda ma inaczej a że tak widzisz że się nakręcam cóż na to poradzę . Nie będę powtarzać w kółko że się nie nakręcam . Po prostu moim zdaniem fajnie jest poczytać czyjeś odczucia , jak się nimi z nami dzieli to wszystko i nie myśl że się doszukuje w Twoich wypowiedziach czegoś złośliwego bo wcale tak nie jest ale bądź pewna że prawie każda dziewczyna tutaj będzie pisała o tym jak się czuje przed @ i nic na to nie poradziszAle ja nic złośliwie nie napisałam. Nie wiem czego tu się dopatrujesz napisałam jak to wyglądało u mnie w cyklu I, że każda z nas będzie miała inaczej forum jest od wspierania się, nie inaczej. I ja to widzę jak nakręcanie się
HeraUnique
Ale czy ja coś pisze o odczuciach przed @?przecież sama napisałam Jakie ja miałam Raczej chodziło mi o pytania do dziewczyny, która ma słabą 2 kreskę. I nie mam zamiaru nic z tym robić, bo sama pisze z dziewczynami tu od września o różnych rzeczachAle my wszystkie o tym wiemy że każda ma inaczej a że tak widzisz że się nakręcam cóż na to poradzę . Nie będę powtarzać w kółko że się nie nakręcam . Po prostu moim zdaniem fajnie jest poczytać czyjeś odczucia , jak się nimi z nami dzieli to wszystko i nie myśl że się doszukuje w Twoich wypowiedziach czegoś złośliwego bo wcale tak nie jest ale bądź pewna że prawie każda dziewczyna tutaj będzie pisała o tym jak się czuje przed @ i nic na to nie poradzisz
Nie ważne .... nie ma po drążyć Noc się zbliża , trzeba się pomału szykować spać żeby rano do pracy wstać więc miłej nocyAle czy ja coś pisze o odczuciach przed @? Raczej chodziło mi o pytania do dziewczyny, która ma słabą 2 kreskę. I nie mam zamiaru nic z tym robić, bo sama pisze z dziewczynami tu od września o różnych rzeczach
reklama
CzarnaMamba21
Ale żeby aż tak?
No bardzo dziwne, aż wierzyć się nie chce.
Najwyżej jak lekarz da mi skierowanjie na badania to pójdę też na betę
Bo jak nawet w tamtym miesiącu wychodziły testy i nagle nic, to coś na rzeczy jest
No bardzo dziwne, aż wierzyć się nie chce.
Najwyżej jak lekarz da mi skierowanjie na badania to pójdę też na betę
Bo jak nawet w tamtym miesiącu wychodziły testy i nagle nic, to coś na rzeczy jest
Bielsko-Biała
Mi się wydaje, że to fabryczną kreskę tak widać. Jakieś dziwne te testy.