reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mnie 2 cykle temu bolały sutki, piersi z boku, byłam zmęczona, miałam zmienne nastroje, raz było mi zimno, a raz gorąco. Kłucie jajników, inny śluz. I nie jestem w ciąży 🤷‍♀️ chyba, że to już 2 miesiąc 🤔🙃 I dziewczyny nie ma co pytać innej jak się czuje, jakie ma objawy bo wy możecie nie mieć żadnych I być w ciąży, jak moja przyjaciółka 🤷‍♀️ wyluzujcie trochę bo zwariujecie jak tak co cykl będziecie się nakręcać 😉🙃
Poza tym my się nie nakręcamy tylko dzielimy naszymi odczuciami 😉 po to to forum chyba jest , przecież nie będziemy pisać o pogodzie ;) 🙃 bez obrazy 😘

reklama
Poza tym my się nie nakręcamy tylko dzielimy naszymi odczuciami 😉 po to to forum chyba jest , przecież nie będziemy pisać o pogodzie ;) 🙃 bez obrazy 😘
Ale ja nic złośliwie nie napisałam. Nie wiem czego tu się dopatrujesz🤷‍♀️ napisałam jak to wyglądało u mnie w cyklu I, że każda z nas będzie miała inaczej 🤷‍♀️ forum jest od wspierania się, nie inaczej. I ja to widzę jak nakręcanie się 🤷‍♀️

BTW. Ja jestem przed owulacja, 2 dni temu skończył mi się okres, nawet 3 nie licząc plamień co jakiś czas. Teraz zajrzałam na ovufriend i jednak 4 dni [emoji23]
Zamiast okresu 6 dni jak zawsze, miałam 3 w porywach do 3 i pół.
W poprzednim cyklu też mi testyh wychodziły dodatnie, ponoć był pęcherzyk 1 mm, po tygodniu już go nie było.ogolnie to nie wiem co jest grane ze mną. Na szczęście za 5 dni mam wizytę

Ale ja nic złośliwie nie napisałam. Nie wiem czego tu się dopatrujesz🤷‍♀️ napisałam jak to wyglądało u mnie w cyklu I, że każda z nas będzie miała inaczej 🤷‍♀️ forum jest od wspierania się, nie inaczej. I ja to widzę jak nakręcanie się 🤷‍♀️
Ale my wszystkie o tym wiemy że każda ma inaczej ;) a że tak widzisz że się nakręcam cóż na to poradzę . Nie będę powtarzać w kółko że się nie nakręcam . Po prostu moim zdaniem fajnie jest poczytać czyjeś odczucia , jak się nimi z nami dzieli 🙂 to wszystko i nie myśl że się doszukuje w Twoich wypowiedziach czegoś złośliwego bo wcale tak nie jest 😉 ale bądź pewna że prawie każda dziewczyna tutaj będzie pisała o tym jak się czuje przed @ i nic na to nie poradzisz 😉

Ale my wszystkie o tym wiemy że każda ma inaczej ;) a że tak widzisz że się nakręcam cóż na to poradzę . Nie będę powtarzać w kółko że się nie nakręcam . Po prostu moim zdaniem fajnie jest poczytać czyjeś odczucia , jak się nimi z nami dzieli 🙂 to wszystko i nie myśl że się doszukuje w Twoich wypowiedziach czegoś złośliwego bo wcale tak nie jest 😉 ale bądź pewna że prawie każda dziewczyna tutaj będzie pisała o tym jak się czuje przed @ i nic na to nie poradzisz 😉
Ale czy ja coś pisze o odczuciach przed @?przecież sama napisałam Jakie ja miałam 🤦‍♀️Raczej chodziło mi o pytania do dziewczyny, która ma słabą 2 kreskę. I nie mam zamiaru nic z tym robić, bo sama pisze z dziewczynami tu od września o różnych rzeczach 🤷‍♀️

Ale czy ja coś pisze o odczuciach przed @? Raczej chodziło mi o pytania do dziewczyny, która ma słabą 2 kreskę. I nie mam zamiaru nic z tym robić, bo sama pisze z dziewczynami tu od września o różnych rzeczach 🤷‍♀️
Nie ważne .... 😉nie ma po drążyć 🙂 Noc się zbliża , trzeba się pomału szykować spać żeby rano do pracy wstać 🙂 więc miłej nocy 🙂

reklama
Ale żeby aż tak?
No bardzo dziwne, aż wierzyć się nie chce.
Najwyżej jak lekarz da mi skierowanjie na badania to pójdę też na betę
Bo jak nawet w tamtym miesiącu wychodziły testy i nagle nic, to coś na rzeczy jest
Bielsko-Biała
Mi się wydaje, że to fabryczną kreskę tak widać. Jakieś dziwne te testy.

Do góry